Zavřít reklamu

Native Union krytJak je vám o něco víc než patnáct a máte to štěstí, že vás bůh osvítí, zjistíte, že luxus není o značkách, ale o materiálech. A přesně na to vsází také Native Union se svými kryty na iPhone. Native Union vyrábí luxusní doplňky pro Apple produkty, z nichž řadu jsme si již v minulosti představili. Dnes se podíváme na dvojici krytů pro iPhone 6/6s, které jsou vyrobeny z kůže respektive z mramoru.

Kryty jsou totožné a liší se jen v tom, zda na zadní části nejdeme kvalitní francouzskou kůži nebo mramor. Proto následující popis platí pro oba kryty současně. Samotné kryty jsou vyrobeny z kvalitního pogumovaného plastu, přičemž guma je na všech místech krytu, a tak nehrozí, že by se vám telefon při nasazování nebo používání nějak poškrábal nebo jinak poškodil.

Kryty stačí na telefon nacvaknout, přičemž máte k dispozici výřezy na všechna tlačítka, konektory, reproduktor, mikrofon a samozřejmě také na fotoaparát a blesk. Co je nevýhodou, je fakt, že kryt příliš nepřesahuje přes displej, a tak s ním rozhodně nedoporučuji válet telefon na stole displejem dolů, protože se telefon dotýká stolu displejem a ne krytem.

Kryty na iPhone
Kryty na iPhone

Kvalita zpracování je jako vždy u Native Union na nejvyšší úrovni a kryty jsou vyrobeny z jednoho kusu a není na nich vidět žádné leptání nebo nerovnost, vše je tedy skutečně dokonale hladké.

Kryt s mramorem je o něco těžší než kryt s kůží, ale ne nijak výrazně. Naopak mi přijde, že kryt s mramorem telefon příjemně ztěžká a lépe se drží, ale to je samozřejmě jen můj subjektivní názor. Konkrétní váha pouzdra s mramorem je 31 gramů. Ať již si vyberete kryt s mramorem nebo kůží, žádné dva kusy na světě nebudou stejné, protože jak kůže, tak mramor jsou vždy originální kusy, které jinde nenajdete. Mramor je broušen do tenké destičky, která kryje zadní část krytu a vypadá skutečně velmi zajímavě.

Apple iPhone kryty
Native Union

Pokud tedy hledáte luxusní kryt na telefon a luxusem rozumíte kvalitní zpracování a materiály, nikoli nějaké logo, pak jsou kryty od Native Union tím pravým pro vás.

iPouzdro

Dnes nejčtenější

.