Zavřít reklamu

iPhone 8 iPhone 7 no edge display iconPíše se rok 2016 a Apple plánuje letos představit dvojici chytrých telefonů – iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Podle nejnovějších informací, by neměl nový iPhone mít například 3,5mm jack konektor. Větší verze iPhonu 7 by měla dokonce mít duální fotoaparát a Smart Connector. Analytici se již pomalu začínají zajímat o rok 2017, ve kterém by měl být představen poněkud velice zajímavý iPhone. John Gruber ve svém podcastu The Talk Show řekl, na čem by mohl Apple pracovat a co by bylo podle něj revoluční.

Podle Grubera by mohl Apple určitě pracovat na takzvaném bezrámečkovém displeji. Je velká pravděpodobnost, že celá přední strana by mohla být jednoduše řečeno displej. Gruber dále říká, že by byly komponenty jako FaceTime kamera a Touch ID integrovány do samotného displeje. Je pravda, že už se několik měsíců spekuluje o tom, že Apple chce, aby uživatel držel opravdu pouze displej. Velikost by poté odpovídala pouze přesné velikosti displeje. Bezrámečkový displej by také mohl umožnit zvětšování obrazovek při zachování současné velikosti například iPhonu 6(s) Plus.

Podle některých analytiků se iPhone vydaný v roce 2017 pochlubí novým tvarovým faktorem. Model má být natolik významný, že Apple přeskočí svůj tradiční model “s” a rovnou představí iPhone 8. “V kalendářním roce 2017 by neměl být tradíční “s” cyklus. Naše rozhovory s lidmi z tohoto oboru naznačují, že by Apple mohl přeskočit “s” model a místo toho přejít na iPhone 8,” říká analytik Mark Moskowitz. Mělo by se jednat o zcela přepracovaný telefon s velkými konstrukčními změnami, a možná se dočkáme například dlouho očekávaných funkcí, jako je například bezdrátové nabíjení.

iPhone 8 iPhone 7 no edge display

*Zdroj: iPhonehacks.com

Dnes nejčtenější

.