Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

EverFont
EverFont je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654635320 oldprice=“7,99€“]

DiskKeeper Pro
Aplikace DiskKeeper vám umožní vyčistit váš Mac od všemožného počítačového odpadu a přebytečných souborů a také zároveň podpoří váš počítač a uvolní místo na disku. Aplikace je nyní za cenu 0,99 €, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id928945535 oldprice=“13,99€“]

Total Video Converter Pro
Total Video Converter obsahuje video i audio konvertovač, vypalovač DVD, video i audio editor, možnost stříhání videa i audia, exportér GiFů, možnost extrahovat audio z videí a mnoho dalšího.  Tato aplikace je prostě kompletním editorem pro vaše videa.

[appbox appstore id426654691 oldprice=“14,99€“]

Solve
Solve je praktickou aplikací, která vám nabízí klasickou jednoduchou kalkulačku pro každodenní používání a také pokročilejší kalkulačku pro počítání těžších příkladů. Solve je prostě vše, co potřebujete od kalkulačky.

[appbox appstore id512556651 oldprice=“4,99€“]

Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box. Aplikace je zlevněná na 0,99 $, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“5,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizaci přes iCloud, zaheslování jednotlivých souborů, možnost přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092173510 oldprice=“5,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“15,99€“]

Batman: Arkham Asylum
Sestupte do jádra duševně chorého zločince – Jokera, který se zmocní kontroly nad Arkham Asylum a spustí svůj ďábelské spiknutí. Chovanci byli osvobozeny a je zcela na Batmanovi, aby vnesl řád do naprostého chaosu. Využijte jeho bojové schopnosti, abyste zmařili jeho kruté plány.

[appbox appstore id469363039 oldprice=“19,99€“]

 

 

Dnes nejčtenější

.