Zavřít reklamu

new Instagram iconJe tomu jen pár týdnu, co jste se mohli na našem webu dozvědět, že Instagram mezi hrstkou uživatelů testuje nový černo-bílý design ve své stejnojmenné aplikaci. Tehdy se ještě nevědělo, zda se nový vzhled ujme a bude tak dostupný i pro všechny ostatní. Nyní to vypadá, že Instagram dostal od uživatelů pozitivní odezvu, protože dnešním updatem, který vyšel jen před malou chvílí, má Instagram nový kabát již na všech zařízeních, ať už jde o smartphone s iOS nebo Androidem.

Nově je nejproslulejší obrázková sociální síť kompletně černo-bílá, díky čemuž mají vyniknout fotografie na zdi, kterou uživatelé projíždějí nejčastější. Kromě toho ale Facebookem vlastněná sociální síť přešla na flat design, čímž tak mnohem lépe zapadne do nových verzí iOS, který také od sedmé verze flat design oplývá. Díky tomu se radikálně změnila i ikona aplikace, jenž je nově mnohem barevnější, koresponduje s ikonami aplikaci Layout, Boomerang a Hyperlapse, které patří do stejné rodiny a hlavně tak doplňuje nový vzhled. Stará ikona ve stylu iOS 6 se totiž podle zástupců už do nového systému pravděpodobně nehodila.

Novou verzi 8.0 můžete, ale také nemusíte stahovat z App Store. Stejně tak se do nového kabátu oblékla i webová verze Instagramu, kde se ale novému designu nevyhnete. Jak návrh nové ikony aplikace vypadal a jak také mohl dopadnout, si můžete prohlédnou na přiloženém videu níže.

Dnes nejčtenější

.