Zavřít reklamu

facer-icon

Systém watchOS, který pohání chytré hodinky Apple Watch, je dost uzavřený, podobně jako například iOS. S některými funkcemi, které si u Apple Watch přejeme, nám pomohou aplikace třetích. Zhruba před měsícem se na App Store objevila aplikace, která se automaticky stala jednou z nejpopulárnějších aplikací pro Apple Watch. Konkrétně je řeč o aplikaci Facer, pomocí které si jednoduše vyrobíte vlastní ciferník pro vaše Apple Watch. Aplikace může například do ciferníku vložit nejnovější obrázky Instagramu. Mnoho studentů ocení předinstalované ciferníky například s tabulkou periodických prvků.

Synchronizace samotné aplikace je poněkud složitější, ale pomocí následujícího návodu ji zvládne opravdu každý. Odměnou budou nejnovější Instagramové fotky nebo chytré taháky do školy přímo na ciferníku hodinek.

Aplikaci Facer nejprve musíme zdarma stáhnout z App Store. Po spuštění aplikace Facer se vás bude snažit aplikace navigovat krok po kroku. Bohužel, ne každý může návodu, který je v angličtině rozumět. Po spuštění aplikace musíme synchronizovat album Facer, které aplikace automaticky vytvořila. Proto nejprve půjdeme do aplikace Watch, kde klikneme na možnost Fotky. V následujícím kroku vybereme možnost Synchronizované album kde musíme vybrat album Facer. Buďte trpěliví, protože synchronizační proces může několik minut trvat. Po synchronizaci vezmeme své Apple Watch a na ciferníku pomocí Force Touch (Přitlačení na displej) vytvoříme nový ciferník kategorie „Foto“. Podrobně vám tento krok ukáže aplikace v animaci. Mělo by se nám na ploše zobrazit logo Faceru. Vrátíme se tedy zpět do aplikace na iPhonu a pokud vidíme logo Faceru, tak klikneme na „Yes„, čímž potvrdíme správnou synchronizaci.

facer-navod-fb

Celá synchronizace je dokončena a my již nyní můžeme přidávat speciální ciferníky. Některé ciferníky jsou placené a některé bezplatné. Nejvíce vás určitě zaujme možnost Instagram, která byla v tomto článku několikrát zmiňována. Pokud klikneme na Instagram, ukáže se okno do kterého budeme muset napsat uživatelské jméno a heslo, aby bylo možné „vytáhnout“ poslední fotografie a následně je použít jako ciferník. Po zadání údajů se opravdu rychle zobrazí nejnovější fotografie na vašich Apple Watch. Aplikace průběžně Instagram kontroluje. Svůj ciferník můžete následně i snadno sdílet na nejrůznější sociální sítě. Přes webovou stránku facer.io/creator si můžete vytvořit úplně vlastní ciferník, který se například mění podle času nebo podle vaší polohy, respektive podle polohy iPhonu.

[appbox appstore id1057071179]

apple-watch-dog-fb

*Zdroj: idownlaodblog.com

Dnes nejčtenější

.