Zavřít reklamu

tvrzeny sklo iconZnáme to všichni, právě jsme si koupili nový telefon, vykračujeme si hrdě po ulici, kocháme se jeho krásou, novými funkcemi a v návalu adrenalinu, který nám koluje krví si nevšimneme překážky v cestě. Protože náš nový telefon s největší pravděpodobností není nerozbitná Nokia 3310, nastává situace, do které by se nechtěl dostat snad žádný uživatel chytrého telefonu. Telefon nám vypadává z ruky, dopadá na zem a … srdce buší o 106, se zatajeným dechem zvedáme telefon ze země , nastává chvilka pravdy. Bude moje peněženka lehčí, nebo telefon přežil ve zdraví? Abychom se těmto nepříjemnostem vyhnuli, aplikujeme na displej ochranné tvrzené sklo.

Před čím chrání tvrzené sklo náš mobil?

Tvrzená skla velice efektivně chrání Váš telefon nejen před poškozením, ale také před různými kosmetickými vadami, jako jsou škrábance či odřeniny. Tvrzené sklo nelze poškrábat tak snadno, jako displej samotného telefonu, proto se nemusíte obávat po aplikaci tvrzeného skla nosit telefon v tašce společně s klíči a dalšími předměty, které by za normálních okolností mohli Váš telefon poškodit. Na tvrzeném skle nezůstávají ani nepříjemné otisky prstů a díky antireflexní vrstvě se můžeme těšit z lepší čitelnosti displeje.

Jak na bezproblémovou instalaci tvrzeného skla?

Mnoho lidí se obává špatné aplikace tvrzeného skla na svůj telefon, leč zbytečně! Součástí balení s tvrzeným sklem, kromě 20% slevového kódu na další objednávku jsou dva čistící hadříky. První vlhčený hadřík (konkrétně 70% Isopropyl Alcohol) slouží k důkladnému očištění displeje od všem mastnot a nečistot. Druhý suchý hadřík slouží k závěrečnému setření. Oproti klasickým ochranným fóliím je instalace tvrzeného skla mnohem příjemnější. Nemusíte vytlačovat bubliny a díky pevnému tvaru se tvrzené sklo snadno přikládá. Po přiložení skla přesně do středu telefonu, tak aby vyřízlé mezery v tvrzeném skle pasovaly přesně na mikrofon či domovské tlačítko, stačí zmáčknout jeden bod na celém povrchu a sledovat, jak sklo samo přilne k povrchu displeje.

Jak poznat rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním tvrzeným sklem?

Existuje hned několik způsobů, kde je možné zakoupit tvrzená skla zakoupit. Největší rozdíl nastává především v poměru cena / kvalita. Ne vždy totiž to nejlevnější je nejlepší a nejdražší nejkvalitnější. Je tu samozřejmě všem známá ohraná fráze: “Na Aliexpressu / Ebay koupím vše za dolar “ Ovšem právě skla z těchto zahraničních zdrojů putují do České republiky okolo 3 – 4 týdnů a nedosahují dostatečné kvality. Hrany levných tvrzených skel z Aliexpressu či Ebaye mívají ostré, lehce zničitelné hrany a občas disponují výrobními vadami. Oproti tomu nalezneme na internetu ještě velice drahá tvrzená skla u kterých platíte ne za kvalitu, ale za značku, která je uvedena na příbalové krabici. Proto je nejlepší zvolit zlatou střední cestu. Kvalitní tvrzená skla s tvrdostí 9H, antireflexní vrstvou, tloušťkou 0,2mm a mírně zaoblenými hranami z nově vzniklého eshopu TvrzenýSklo.cz. Produkty z tohoto eshopu pochází od dodavatele z České republiky a navíc jsou aktuálně za jedinečnou ZÁVADĚCÍ CENU, kterou je možné ještě nakombinovat s 20% slevovým kódem pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem. Při dokončení objednávky stačí do kolonky “Voucher” zadat tři písmenka – LSA

Navíc můžete využít hned několika způsobů dopravy. Například osobní odběr v Praze ZDARMA! Výdejní místo naleznete v sekci “kontakt” na webu www.tvrzenysklo.cz

tvrzene sklo iPhone

Dnes nejčtenější

.