Zavřít reklamu

Livesport iconNechcete, abyste propásli jediný důležitý moment při hokejovém mistrovství světa nebo při nadcházejícím fotbalovém Euru či Olympiádě? Pak si můžete vybrat některou z aplikací se sportovními výsledky. Dnes se podíváme trochu více na tu, která patří k nejpopulárnějším na světě i u nás. Vyvinula ji česká firma Livesport a kromě iOS je k dispozici i pro Android. O její vysoké kvalitě vypovídá i to, že si ji každý měsíc stáhne jeden milion sportovních fanoušků po celém světě. Zatím ji má na svém mobilu přes 17 milionů uživatelů.

Aplikace nabízí obrovské, a přitom přehledně členěné množství dat ze tří desítek nejoblíbenějších sportů na světě. Díky tomu můžete mít svůj oblíbený tým a všechny novinky kolem něj stále po ruce. Důležité je, že všechna data jsou výborně a rychle zpracována a skvěle se načítají i s pomalým připojením. Uživatelské rozhraní je intuitivní a promyšlené tak, aby vás zjišťování informací o vývoji jednotlivých zápasů bavilo.

Důvodem, proč je aplikace tak úspěšná, je zejména spolehlivost výsledků a rychlost, díky které přes aplikaci získáte informace o sportovních událostech skoro ve stejný moment, kdy se stanou. Mezi nejvíce sledované sporty patří fotbal a hokej. Kromě aktuálních údajů o probíhajících zápasech v aplikaci najdete i statistiky zápasů z minulosti. Když otevřete již odehraný zápas, vstoupíte do světa desítek nejrůznějších zajímavých statistik.  Databáze, kterou nabízí Livesport, uspokojí nejen běžného fanouška, ale i náročné sportovní nadšence.

Vývojáři z Livesportu navíc aplikaci neustále vylepšují a za poslední rok do ní přidali například push notifikace a možnosti jejich nastavení uživatelem. Stejně tak si nově sportovní fanoušci mohou synchronizovat sledovaný obsah na webu Livesport.cz a ve svém mobilu nebo tabletu. V sekci “Moje týmy“ mohou sledovat své oblíbené týmy a hráče přehledně na jednom místě.

V současné době má aplikace na iTunes hodnocení 4,5/5 a na Google Play 4,7/5. Pokud jste tedy sportovní fanoušek a aplikaci Livesport ještě nemáte ve svém telefonu, je to pravděpodobně jen tím, že se o ní dozvídáte až teď. Veškeré informace a statistiky jsou přes ní dostupné zdarma a neměla by chybět v telefonu žádného sportovního nadšence.

Livesport

Dnes nejčtenější

.