Zavřít reklamu

iPhone 7 rozmery iconFrancouzský magazín NWE ve spolupráci s populárním @onleaks zveřejnili návrh iPhonu 7, který odhaluje rozměry připravovaného smartphonu od Applu. Bohužel návrh nám ukazuje jen výšku a šířku, tudíž se nám nepotvrzují informace, že by měl být iPhone 7 tenčí, než předchozí model a dokonce ani nepotvrzuje absenci či přítomnost 3,5mm jacku. Návrh nám ale odhaluje, že iPhone 7 bude mít úplně stejné rozměry jako iPhone 6s, tedy co se výšky a šířky týká.

Jak si můžete sami na snímku níže všimnout, návrh ještě ukazuje větší výřez pro fotoaparát, což by mohlo nasvědčovat větší čočce a možná i kvalitnějšímu fotoaparátu. Dokonce by se mohlo jednat o výřez pro duální fotoaparát, ovšem toho bychom se měli dočkat jen ve větším iPhonu 7 Plus. Nicméně, větší výřez a jeho pozice sedí i s předchozím únikem, kdy jiný návrh od stejného zdroje odhalil přítomnost většího fotoaparátu na zádech chystaného iPhonu.

 

 

Není jisté, zda se jedná o skutečný návrh iPhonu 7, jelikož je opravdu jednoduchý a mohl by jej vytvořit v podstatě kdokoli. Potvrzuje nám ale, že iPhone 7 bude v mnohém podobný iPhonu 6s, což tvrdí i nejspolehlivější Apple analytik Ming-Chi Kuo, který uvedl, že iPhone 7 nebude pro zákazníky dost atraktivní, protože nepřinese žádné velké designové změny.

iPhone 7 rozmery

*zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.