Zavřít reklamu

300 tapet iconPokud vás už nudí všechny výchozí tapety v iOS a dokonce jste už projeli všechny aplikace, které nabízí kvalitní wallpapery pro iPhone, pak pro vás máme řešení. Jestli jste si do teď mysleli, že jste už vyzkoušeli snad všechny iPhone tapety světa, pak věřte, že na vás čeká ještě obrovský balík nádherných pozadí. Jeden uživatel na redditu totiž nahrál na Imgur všechny své tapety, které nasbíral za celou dobu, co používá iPhone a musíme říct, že jde o opravdu povedenou sbírku.

Největší problém totiž je, najít kvalitní wallpaper, který nebude na iPhonu vypadat rozmazaně a budou čitelné hodiny, abyste mohli během vteřínky mrknout na čas. Opravdu povedená sbírka je také v aplikaci WLPPR, o které jsme před několika měsíci psali. Zde totiž najdete upravené snímky planet ze satelitů a nově jsou dokonce speciálně upraveny pro Parallax efekt na iPhonu.

Pokud jste ale i WLPPR vyzkoušeli, pak vám nezbývá nic jiného, než si prolistovat 300 tapet na tomto odkazu. Najdete zde převážně nádherné fotografie přírody, ale narazíte i na abstraktní tapety, které tolik nevynikají. Věřím, že si ze sbírky dokáže vybrat opravdu každý a pokud ne, tak si alespoň na pár minut zaprokrastinujete téměř nekonečným listováním třech stovek obrázků.

300 tapet FB

Dnes nejčtenější

.