Zavřít reklamu

ikona 571538_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

OneDay
Zapomínáte neustále na narozeniny či nějaké výročí? Pokud ano, tak tato aplikace vám zachrání život. OneDay vám nabízí odpočítávání dnů, které zbývají do vámi určené události ve vašem životě. Může se jednat o naprosto cokoliv – pracovní porady, narozeniny, dovolená, výročí, záleží pouze na vaší kreativitě.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“0,99€“]

Walking
Začněte důsledně chodit s aplikací Walking. Snadno dosáhnete na zajímavé výsledky díky kombinaci chůze a zrychlovacích technik. Aplikace nabízí jedinečný program intervalových tréninků, které byly vytvořeny pro snížení vaší tělesné váhy. Walking nabízí tři možnosti programu pro různé úrovně, audio instrukce pro vaší chůzi, snadný přístup k hudbě, audioknihám a k podcastům přímo z aplikace, detailní statistiky a možnost manuálního editování tréninků. Aplikace také podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id819148898 oldprice=“1,99€“]

VPN Master
VPN Master je skvělou aplikací, která vám umožní navštívit oblíbené webové stránky a nabízí zabezpečení soukromí a WiFi. Aplikace přináší vysokorychlostní a zabezpečené připojení do vašeho iPhonu, iPadu a iPodu Touch. VPN Master je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id1035355817 oldprice=“2,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id908065962 oldprice=“6,99€“]

EasyConvert+
EasyConvert+ je šikovnou aplikací, která v sobě kombinuje kalkulačku, převodník jednotek a poznámkový blok. Pokud potřebujete prostou, efektivní a intuitivní aplikaci, tak rozhodně zvažte EasyConvert+.

[appbox appstore id1059288132 oldprice=“0,99€“]

Phoenix Photo Editor
Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id798663364 oldprice=“0,99€“]

My Count
My Count je zajímavou aplikací, která byla vytvořena proto, abyste mohli mapovat svůj sexuální život. Díky této aplikaci můžete sledovat vaše sexuální aktivity a partnery. Samozřejmě se nemusíte bát o své poznámky, všechna data jsou chráněna vaším PIN kódem a navíc ikona aplikace vypadá jako obyčejná aplikace zaměřující se na akcie. Můžete si zvolit nejlepšího partnera, nejdelší sex či nejčastějšího sexuálního partnera. Informace jsou uloženy v zařízení a nejsou s ničím synchronizovány.

[appbox appstore id961571538 oldprice=“0,99€“]

CleanUp Suite
Užitečná a komplexní aplikace, která vám pomůže udržet pořádek ve vašich kontaktech. CleanUp Suite umí automaticky vyhledat a sloučit duplikované kontakty. Dále umí vybrat a odstranit velké množství kontaktů najednou. Aplikace vám před provedenými změnami automaticky zálohuje vaše kontakty. Samozřejmě si vždy můžete nastavit kontakty manuálně.

[appbox appstore id570900107 oldprice=“0,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními násilníky a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“12,99€“]

Dnes nejčtenější

.