Zavřít reklamu

Nomad apple watchNa to že jsou produkty NOMAD vždy perfektně zpracované a balené jsem si už zvykl, ale krabička od řemínku pro Apple Watch Nomad Rugged mě skutečně dostala. Semišová výplň, klipové otevírání a v ní samotný řemínek na hodinky. Samotná krabička vypadá spíše jako od klasických hodinek než od pásku a proč tomu tak je zjistíte hned jak uvidíte řemínek.

Ten totiž působí jako skutečný šperk a svým zpracováním mohu říct s čistým svědomím že by se hodil k hodinkám značek jako Breitling a podobně, kde byste se za něj rozhodně nemuseli stydět. Pásek je vyroben z telecí kůže a to samozřejmě jak jinak než ručně. Zapínací pracka je pak z leštěné nerezové ocele 316L.

Pozornost je věnována také prošití a veškerým detailům tak, aby řemínek skutečně vynikl. Luxusní zpracování v kombinaci s luxusním materiálem znamená, že Apple Watch získávají zcela nový vzhlede a vypadají skvěle. Konečně se nemusíte za Apple Watch stydět ani když je z části zakrývá světřík z Corneliani nebo něco podobného. Hodinky vypadají skutečně luxusně a působí ještě lépe než varianty do Hermés.

Nomad apple watch

Jakmile si pásek koupíte a nasadíte na zápěstí nelekejte se, jedná se o kvalitní kůži, která je trošku ztvrdlá a nebude vám hned skvěle sedět, to se však změní do půl hodiny kdy máte hodinky na ruce a pásek se zcela přizpůsobí vašemu zápěstí a poté již není co řešit. Co je velká výhoda je fakt, že pásek je k dispozici jak se stříbrnou, tak i se Space Gray sponou a skvěle tak padne k vašim hodinkám ať jsou jakékoli.

IMG_0440
IMG_0443

Pokud tedy hledáte luxusní řemínek, který dokáže posunout Apple Watch na zcela jinou úroveň co se designu a luxusu týká. Řemínek je na první pohled kvalitní, zpracovaný z nejlepších materiálů a jakmile se po půl hodince nošení přizpůsobí vaší ruce, padne vám tak, že už jiný nebudete nikdy chtít!

NOMAD

Dnes nejčtenější

.