Zavřít reklamu

ikona 248681_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

DrawOnMp
Stalo se vám někdy, že jste museli dlouze čekat na někoho, kdo nevěděl, kde přesně se nacházíte? Unavuje vás přes telefon vysvětlovat někomu vaší současnou polohu? Máme pro vás jednoduché řešení – aplikaci DrawOnMap. Stačí označit na mapě vaší pozici a odeslat ji vašemu kamarádovi nebo komukoliv jinému, kdo vás hledá. Aplikace nabízí 25 ikon, 9 barev a 3 odlišné velikosti. DrawnOnMp je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id455569073 oldprice=“0,99€“]

Call a Taxi
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám uděláme radost – aplikace je totiž podporuje.

[appbox appstore id468663324 oldprice=“6,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a také možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

Running
Running vám nabízí unikátní intervalové tréninky běhání, chození a sprintů pro maximální spalování kalorií. Vybrat si můžete z šesti tréninkových programů s délkou 48 týdnů, dále aplikace nabízí 3 úrovně náročnosti (začátečník, středně pokročilý a pokročilý) a možnost zvolit si z 5 trenérů. Running podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id636248681 oldprice=“1,99€“]

Ready to Go
Perfektní aplikace pro ty, kteří musí mít v hlavě mnoho věcí, které nesmějí zapomenout udělat než odejdou ze svého obydlí. Ready to Go vám pomůže zkontrolovat všechny důležité věci jako např. zavřená okna, nakrmení domácího zvířectva, zda jsou všechna světla zhasnutá, je-li vypnutá žehlička či cokoliv jiného. Ready to Go je zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id840140502 oldprice=“0,99€“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“1,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“6,99€“]

Gif Me!
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“1,99€“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Můžete se připojit k AirDisk z jakéhokoliv Macu či počítače přes Wi-Fi síť a převést zvolené soubory. AirDisk nabízí prohlížeč dokumentů a obrázků, hudební přehrávač, hlasové nahrávání, textový editor, správce dokumentů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“1,99€“]

Orgami
Orgami promění váš iPhone na krásnou tabuli plnou vašich nápadů, myšlenek a úkolů. Orgami je extrémně všestrannou aplikací, umožní vám vizualizovat vaše myšlenky na pěti minimalistických tabulkách. Naplánujte si váš den, týden nebo rovnou celý měsíc. Aplikace je také výborným pomocníkem pro vytváření myšlenkových map. Plánujte, vytvářejte, pište, organizujte, přemýšlejte a nakonec vizualizujte.

[appbox appstore id877968711 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“1,99€“]

Levitagram
Levitagram je aplikace sloužíci k úpravě fotografií. Kromě klasických funkcí však umí například odstranit z fotografie nějaký objekt, který tam nechcete. Aplikace byla dobře ohodnocena mnoha zahraničními weby a stala se velice oblíbenou.

[appbox appstore id639426500 oldprice=“1,99€“]

Next – Numbers
S touto aplikací můžete denně zlepšit své soustředění a trochu zrychlit své reakce. Hra je naprosto jednoduchá – stačí poklepat na čísla, tak jak jdou v řadě za sebou. Můžete zvolit dva herní režimy: Blitz – hra končí po 60 sekundách a váš výsledek je to, kolik čísel jste byli schopni nalézt. Zen je hra, ve které nemáte limitovaný čas a musíte najít všechna čísla a výsledkem bude čas, za který se vám to podaří.

[appbox appstore id743463893 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.