Zavřít reklamu

Facebook users will soon be able to express a fuller range of emotions online with a set of new expressions and animated emojis. There's a throbbing heart for

Facebook Messenger dostane v jedné z následujících aktualizací funkci automatického odstranění poslané zprávy, na základě uživatelem nastavené doby „trvanlivosti“. Tuto funkcionalitu, která je velmi podobná způsobu fungování Snapchatu, mohli dosud využívat pouze lidé ve Francii. V následujících updatech aplikace by ale mělo dojít ke globálnímu spuštění. Interval „zničení“ jednotlivých zpráv bude možné nastavit od minut až po několik dní. Obrázky chystané změny najdete v článku.

Tato funkce byla jednou z nejvíc diskutovaných věcí v době, kdy samotný Messenger začínal. Jednotlivé zprávy tak teď budou disponovat svým vlastním „životním cyklem“, který se každý uživatel nastaví tak, jak mu to bude vyhovovat. Konkrétní nastavení trvanlivosti jednotlivých zpráv si bude možné nastavit na jednu minutu, 15 minut, hodinu, 4 hodiny a celý den. Další časové úseky zatím potvrzeny nejsou. Uživatele, kteří tuto funkci používat nechtějí, si jí nemusí ani zapínat – její přítomnost je nijak obtěžovat nebude.

leaks

Fungování v praxi pak bude velmi jednoduché. Nastavíte si, jak dlouho chcete, aby se vaše poslaná zpráva ukazovala adresátovi. Po uplynutí časového úseku se zpráva odstraní a nebude již možné se k ní nějakým způsobem dostat. Toto „mizení“ jde nastavovat pro každou individuální zprávu zvlášť a v případě že tak uděláte, na vás čeká ještě kontrolní upozornění.

ChYPswIWMAAACX7
Messenger

Zdroj: iosmactimes

Dnes nejčtenější

.