Zavřít reklamu

Nomad stand for apple watchVím, že se mi líbily i předchozí stojánky pro Apple Watch, ale asi jen proto, protože jsem neznal Nomad Stand for Apple Watch. Designový skvost pro milovníky minimalismu, tak lze popsat tento kousek hliníku, který slouží jako stojánek pro vaše Apple Watch a samozřejmě také pro jejich nabíjení.

Kus hliníku působí na první pohled dokonalým zpracováním a na zadní straně ukrývá ještě dokonalejší CNC výřezy pro zasunutí originálního Apple dobíjecího kabelu, který se skryje do těla stojánku.

Co se mi nejvíc líbí je fakt, že se nabíjecí kabel zasune tak, že je lícuje s tělem stojánku a hodinky tak jak je tomu u jiných stojánků nelevitují pár milimetrů nad stojánkem, ale leží přímo na něm, což vypadá mnohem lépe.

apple watch stand
IMG_0434
Nomad

Ze spodní strany stojánku je gumová protiskluzová podložka, která jednak brání poškrábání stolu, ale také proti posunutí stojánku, který je dostatečně těžký a díky podložce se vám při sundávání nebo odkládání hodinek nestane, že by se pohyboval po stole

Nomad Stand for apple Watch je k dispozici v barvách Silver a Space Gray, kterou můžete vidět na fotografiích a musím uznat, že jeto zatím nejpovedenější stojánek, který jsem měl možnost otestovat. Pokud tedy milujete minimalismus, máte možnost si jej dokonale užít s tímto stojánkem.

iPouzdro

Dnes nejčtenější

.