Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Představení nového iPhonu 7 se blíží každým dnem. Do prodeje by se měl dostat na podzim tohoto roku. Zatím víme, že by měla nová vlajková loď od Applu disponovat duálním fotoaparátem, ale na druhou stranu se podle dostupných informací nedočkáme 3,5mm jacku pro sluchátka. Uznávaný analytik Ming-Chi Kuo také uvedl, že by měl být nový iPhone tenčí, než jeho starší brácha. Japonský server Mac Otakara, sdílel snímky zveřejněné na z MacFan, které potvrzují zvěsti, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus bude mít do značné míry stejné rozměry a design jako iPhone 6s a iPhone 6s Plus.

Schématický výkres ukazuje 5,5-palcový iPhone, který podle snímku z MacFan naznačuje, že bude měřit 158.22mm x 77.94mm x 7.3mm, jedná se tak o totožné rozměry iPhonu 6s Plus. Přesto ale zpráva nesouhlasí s již zmiňovanou informací Ming-Chi Kua, protože na schématu je vidět rozměr 7,3mm. Kuo uvedl, že by měl nový iPhone 7 měl mít šířku jako iPod touch, tedy 6,1mm.

Na schématu je také znázorněna duální kamera a také na spodní straně nenalezneme konektor pro sluchátka. Je trochu škoda, že by iPhone 7 neměl mít podle schématu další reproduktor místo odstraněného konektoru pro sluchátka. Také na zádech nalezneme Smart Connector. Žádné další významné informace ve schématu MacFan nebyly nalezeny.

V minulosti MacFan nabídl velice přesné informace o připravovaných Apple zařízeních, konkrétně poněkud přesně odhadl podrobnosti o iPhonu 6/6 Plus a 12,9palcovém iPadu Pro.

macfaniphone7plus
Majdy iPhone 7 colors FB

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.