Zavřít reklamu

Instagram black white iconInstagram se rozhodl k zajímavému kroku. Vybral totiž skupinu „vyvolených“ uživatelů a začal na nich testovat zcela nový design. Ten je o něco jednodušší respektive minimalističtější, plošší a celkově méně výrazný. Jenže tou největší novinkou, která se možná některým uživatelům nebude líbit, je, že nový design je kompletně černo-bílý.

Jediný barevný prvek tak zůstala růžová bublina sdělující upozornění, když vám někdo například olajkuje nebo okomentuje fotografii. Spodní ikony se ale dočkaly redesignu a stejně jako zbytek grafických prvků jsou také černo-bílé. Zástupci Instagramu sdělili, že se k tomuto kroku rozhodli hlavně z toho důvodu, aby vynikly fotografie uživatelů, které jsou v drtivé většině barevné.

Instagram prozatím ale nový design jen testuje, a to opravdu jen mezi pár uživateli na iOS i Androidu. Zástupci nepotvrdili, ale ani nevyvrátili, že změnu vzhledu nasadí i mezi všechny ostatní uživatele. Prozatím totiž čekají na reakce testerů a podle těch se rozhodnou, zda design rozšíří či nikoli. Jak by nový vzhled měl vypadat, můžete vidět na snímcích níže.

new look instagram
Instagram-b-w-940x546

Dnes nejčtenější

.