Zavřít reklamu

iMessage iconVe službě od Applu s názvem iMessage docházelo dnes k častým problémům. Mnoho lidí na Twitteru a zahraničním webu 9to5mac si stěžovalo, že má problém s odesíláním a přijímáním zpráv v iOS, Macu a Apple Watch. Apple již včera na svých stránkách problém potvrdil a tvrdí, že včera se výpadek týkal 0,5% lidí. Uživatelé si stěžují na celou řadu problémů.

Některým z nich je službou řečeno, že zpráva nebyla doručena a to i přesto, že osoba na druhé straně zprávu obdrží. iMessage se také v mnoha případech odesílají jako obyčejné zprávy, což platí i pro odesílání příloh a obrázků. Službě iMessage nejsou výpadky či nějaké chyby cizí, společnost Apple obecně hlásí většinu problémů na svých stránkách v sekci System Status, někdy to je však se zpožděním.

Na stránkách System Status byl včera výpadek iMessage zaznamenán s poznámkou: „uživatelé mohou mít problémy s odesíláním či stahováním příloh v iMessage,“ v současné době se tam však výpadek neukazuje a nejspíše jej Apple vyřešil. Nicméně uživatelé hlásí stále nové problémy. Funguje vám služba tak jak má? Podělte se s námi v komentářích.

imessage_failed_to_send

 

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.