Zavřít reklamu

pokemon

Společnost Pokém Company nedávno zveřejnila podrobnosti o mobilní hře Pokémon GO. Bude se jednat o hru založenou na lokalizaci a umístění hráče, což je díky smartphonům umožněno. Společnost v září oznámila základní informace o hře, které nedávno upřesnila. Z informací vyplývá, že novinku bude možno hrát kdekoliv na světě. Pokémon GO funguje na principu hledání Pokémonu ve vašem okolí, se kterými následně můžete bojovat a vyměňovat je s ostnatými hráči. Znamená to tedy, že budete opravdu muset chodit a hledat Pokémony v přírodě nebo ve městě, protože za hrou Pokémon GO stojí tvůrci oblíbené hry Ingress, která funguje také na principu rozšířené reality.

Uživatel bude sbírat po celém světě Poke Bally, ve kterých se budou skrývat Pokémoni. Získání Ballu nebude však jednoduché, budete muset plnit různé úkoly nebo vyřešit hádanku abyste si teprve mohli o Pokémona zahrát.

Nedávno bylo spuštěno beta testování v Japonsku, Austrálii a Novém Zélandu. Právě z Nového Zélandu by mělo pocházet video z testování beta verze. Co si budeme povídat, podle videa má zatím hra mnoho chyb, což je ale vzhledem k označení „beta verze“ pochopitelné. Přesto doufáme, že ve finální verzi, která by měla vyjít do konce tohoto roku, se chyb nedočkáme a vývojáři hru dostatečně odladí.

https://www.youtube.com/watch?v=ylW_NL5a-wc

*Zdroj: Hrej.cz

Dnes nejčtenější

.