Zavřít reklamu

Samsung-Gear-S2-Classic iconSamsung vydá svou příští generaci chytrých hodinek Gear S3 později v tomto roce a podle nové zprávy se společnost spojila se švýcarským klenotnictvím. Chtějí prý stvořit luxusní verzi, která by mohla překonat Apple Watch Edition, které jsou pokryté 18-karátovým zlatem. Samsung byl jedním z prvních technologických gigantů, který na trh s chytrými hodinkami přišel, když v roce 2013 vydal své Galaxy Gear. První modely byly všem pro smích, Samsung se však s každým novým modelem lepší.

Gear 2 jsou nejnovějším modelem, který jihokorejská společnost má a jsou jedním z mála chytrých hodinek s kulatým displejem. Také se mohou pochlubit rotujícím rámečkem pro ovládání a podporou Android zařízení třetích stran, přičemž podpora pro iOS má přijít již brzy. Fanoušci a kritici si stěžují na nedostatek aplikací a to hlavně kvůli rozhodnutí Samsungu použít vlastní Tizen OS, namísto Android Wear. Přesto však byly Gear S2 přijaty dobře a tak není velkým překvapením, že Samsung plánuje nástupce.

The Korea Herald hlásí, že Gear S3 budou představeny v září na veletrhu IFA 2016 v Berlíně. V té době budou Gear S2 již rok staré a tak je aktualizace na místě. Samsung řekl, že na březen 2017 chystá luxusní model. A co víc, úředník švýcarského klenotnictví de Grisogono potvrdil, že v současné době spolupracuje se společností Samsung na nové generaci smartwatch. Společně již v minulosti vytvořili limitovanou edici Gear S2, která byla pokryta diamanty a prodávala se za 15 000 dolarů.

Neexistují žádné bližší informace o tom, co Gear S3 přinesou, nejspíše však budou „střeva“ podobná a zvenčí přibude více diamantů a drahých kovů.

Making off SGDG

*Zdroj: cultofandroid

Dnes nejčtenější

.