Zavřít reklamu

WWDC 2016 iconDruhý letošní Apple event se blíží a tentokrát se jedná o Worldwide Developers Conference (WWDC). Apple by na WWDC 2016 měl představit novou verzi operačního systému iOS, OS X. Spekuluje se, že by společnost mohla také představit nové MacBooky, které by měly využívat procesory Intel Skylake. Představení nových systémů a produktů bychom měli mít možnost sledovat na oficiálních stránkách Applu, ale nebyla by to WWDC, kdyby na ni nebyli vývojáři z celého světa.

Získat vstupenky na jednou z nejsledovanější technologických konferencí světa není jednoduché, ale ani levné. Zájem o WWDC je i přes cenu 1599$ (38 500 Kč) obrovský a Apple opět musí šťastlivce, kteří se na WWDC dostanou, losovat.

Vývojáři se mohli registrovat na WWDC 2016 od pondělí 18. dubna až do 22. dubna. A nyní Apple začal pomalu rozesílat některým vývojářům „výherní“ e-maily s informací o tom, že se na WWDC 2016 dostali, a že jim budou z účtu strženy peníze nebo vystavěna faktura. Apple sdělil, že všechny e-maily by měly být odeslané do 25. dubna.

Přesto možnost dostat se na WWDC zadarmo mají studenti a členi STEM organizací, kterým poskytne Apple 350 vstupenek. Studenti se mohou registrovat až do 1. května na stránkách Apple Developer programu.

wwdcticketorder

*Zdroj: Marumors.com

Dnes nejčtenější

.