Zavřít reklamu

Native Union apple WatchNa pár vychytávek od Native Union jsme se v uplynulých týdnech již podívali a aby toho nebylo málo, máme tu něco i pro milovníky Apple Watch, kteří chtějí své hodinky hýčkat a dopřát jim pohodlný dock, který opět stylově kombinuje hliník a silikon.

Jako vždy i tentokrát se setkáváme od Native Union s precizním balením a skvělým zpracováním samotného docku nebo chcete-li stojánku. Ten je složen ze dvou částí, kdy nejprve vložíte do hliníkové části nabíjecí kabel pro Apple Watch, který není součástí balení a tak musíte použít svůj kabel a poté připevníte hliníkovou část do silikonové základny.

IMG_0391

Vše funguje na magnetu takže můžete s hliníkovou částí libovolně otáčet a přizpůsobit si stojánek svým potřebám. Pochopitelně je zde i možnost použít stojánek pro Night Mode kdy jej zkrátka jen jednoduše položíte na stranu a upřímně, podle mě to vypadá ještě lépe než když stojánek stojí.

IMG_0386

Dockovací stanice je kompatibilní jak s 38mm, tak i s 42mm variantou Apple Watch a rozhodně vám neudělá ostudu ať už máte stůl z Ikea nebo z mahagonového dřeva. Dock má značnou váhu a tak vám nebude při manipulaci s hodinkami padat ani se po stole posouvat.

IMG_0384

Pokud tedy hledáte kvalitní a jendoduchý dock pro Apple Watch a líbí se vám daný design, není příliš nad čím přemýšlet. Dock je navíc k dispozici ve třech různých barvách, na které se můžete podívat přímo zde a nebo také v mramorové variantě, kde je však potřeba počítat s vyšší cenou. Mramorový dock si můžete zakoupit přímo zde.

iPouzdro
IMG_0382

Dnes nejčtenější

.