Zavřít reklamu

EMac
V roce 2002 Apple představil eMac, který byl určen především pro školy. Vyráběl se až do roku 2006 a byl nástupcem barevných iMaců, které byly označovány jako návrat Steva Jobse zpět do Applu. Od té doby se však design všech počítačů změnil a na eMac se už skoro zapomnělo. Designéři se však rozhodli, přivést jej opět k životu v novém konceptu. Zatímco přední strana zůstala téměř stejná, zadní část se neuvěřitelně ztenčila a má kapkovitý tvar.

Displej je zhruba stejně tenký, jako dnešní iMacy. Dřívější vzhled nejvíce připomíná stojan, který se táhne do zadní strany a naznačuje jakýsi půdorys bývalého těla. Podle Curved imagines, která přístroj narvhla, by mohl mít eMac stejné specifikace jako nejnovější iMacy a prakticky jediným rozdílem by byl 17-palcový čtvercový displej.

Pokdu jste ještě premýšleli, v jakých barvách by mohl eMac edition přijít, designéři jej narvhli ve všech standardních barvách iPhonu, tzn. stříbrná, vesmírně šedá, zlatá a růžově zlatá. Pak je zde ještě verze iMac Legacy ve výraznějších barvách (stříbrná, vesmírně šedá, růžová, zlatá a modrá).

emac

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.