Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“6,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení.

[appbox appstore id978412028 oldprice=“2,99€“]

Image2PDF
Image2PDF vám pomůže konvertovat obrázek na PDF soubor. Stačí přetáhnout obrázek do aplikace, kliknout na Save PDF a je hotovo. Aplikace podporuje skoro všechny typy obrázkových formátů.

[appbox appstore id1016139862 oldprice=“4,99€“]

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlení celého systému.

[appbox appstore id718222469 oldprice=“4,99€“]

LSwitch for LIFX
LSwitch je aplikací, která je umístěna v menu bar a umožní vám ovládat LIFX žárovky přímo z vašeho Macu. Můžete zapínat a vypínat jakýkoliv přístroj, nastavit barvu a ztlumit světlo. Aplikace automaticky nalezne všechny vaše LIFX přístroje na vaší lokální síti.

[appbox appstore id1020253359 oldprice=“4,99€“]

BackUp Gmail
BackUp Gmail je tou nejjednodušší cestou, jak si zálohovat váš účet na Gmailu a chránit všechna vaše data. Aplikaci si snadno přizpůsobíte svým potřebám. V BackUp Gmail si můžete založit vícero emailových účtů.

[appbox appstore id492622242 oldprice=“9,99€“]

Dnes nejčtenější

.