Zavřít reklamu

Apple Watch Hermes icon

Apple v březnu společně po boku nového iPhonu SE a 9,7 palcového iPadu Pro představil také nové nylonové řemínky pro Apple Watch. Každý řemínek je utkaný z více než 500 nylonových vláken do jedinečného barevného vzoru. Propletením čtyř vrstev tkaniny pomocí monofilů vzniká odolný řemínek, který se příjemně nosí. Těm, co chtějí větší luxus nabízel Apple speciální verzi Apple Watch Hermès, kterým dominoval především krásný řemínek. Pokud jste chtěli zmiňovaný řemínek, museli jste koupit celé hodinky za 1,250$ (29 700 korun), což není zrovna málo. Nyní Apple začal na svém Online Store nabízet Hermès pásky samostatně. Bohužel za luxus je potřeba si připlatit, a proto cena jednoho řemínku je taktéž poměrně vysoká.

Nové řemínky jsou zároveň dostupné v několika barevných variantách. Některý typ Hermès pásků je přesto dostupný pouze pro 42mm nebo 38mm verzi hodinek. Majitelé, kteří mají hodinky velikosti 38mm mohou exkluzivně koupit delší pásek Double Tour, který stojí 490$ (11 600 korun), který je konkrétně dostupný barvách: White, Peacock Blue, Sapphire Blue, Bleu Paon, Tin Gray, Deer Brown a Fire Orange. Majitelé 42mm verze budou muset sáhnout po pásku Single Tour, který je dostupný ve čtyřech barvách přibližně za 399$. Majitelé 38mm verze, mají k dispozici celkem 7 barev. Poslední široký řemínek Cuff, je naopak dostupný pouze pro majitele větší verze hodinek, bude vás stát 690$ (16 400 korun).

Bohužel, Apple se potýká s chybami na oficiální webové stránce, tudíž zatím nelze řemínky objednat. Přesto server Macrumors očekává, že budou dostupné i na zmiňovaném Online Store a nebude tak muset uživatel navštívit Apple Store. Špatnou zprávou je, že informace o dostupnosti v České republice nejsou dostuné, avšak vypadá to, že se samostatně prodejných Hermès řemínků  v nejbližší době nedočkáme.

hermes-band-aw-fb

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.