Zavřít reklamu

steve_jobs_icon

Aktuálně můžeme na Macu hrát stovky her, zanedlouho se k ni přidá hra Homefront: The Revolution, která nám zodpoví například otázku: “Jaké by to bylo, kdyby génius, jako je Steve Jobs, byl ze Severní Koreje místo z Kalifornie.” Odpověď na otázku je podle vývojářů hry jednoduchá – aktuálně bychom nepsali o Applu, ale o velice populární společnosti Apex. Severokorejský Steve Jobs se podle herních vývojářů jmenuje Joe Tae-se. Celá hra se bude odehrávat ve Spojených státech a bude vytvořena ve speciální časové linii, která nás provede událostmi od roku 1953 až do roku 2029.

Časová linie prochází několika významnými událostmi, mezi které patří například válka ve Vietnamu, atentát na Kennedyho, ale také založení společnosti Apex Computers, za kterou stojí dva studenti. Přání studentů je jednoduché – „chtějí dostat počítače ven z garáže“. Studenti následně svou společnost proslaví hlavně svým počítačem Apex II, poté vydává společnost i svůj vlastní mobilní telefon aPhone.

Vývojáři udělali hru před samotným vydáním ještě zajímavější, vytvořili falešné reklamy, kterými se značně inspirovali u Applu. Také vytvořili dokonce i účet na Twitteru, kde se chlubí fotografiemi nejnovějšího aPhonu.

Hra by měla být dostupná na konci tohoto roku. Společnost vydá hru i pro iMac a MacBooky, když už se značně vývojáři inspirovali u příběhu společnosti Apple. Na videa společnosti Apex se můžete podívat níže.

apex_fb

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.