Zavřít reklamu

Apple Watch 2 iconDigiTimes se opět ozývá se zprávami od svých spolehlivých zdrojů a informuje, že Apple přidělil výrobu konkrétních součástek pro Apple Watch mezi několik společností. Na seznamu nechybí ani jihokorejský Samsung, který v minulosti již několikrát dodával různé komponenty pro Apple a jeho iPhone, MacBook nebo i pro první generaci Apple Watch. Tentokrát se Samsung, stejně jako u minulé generace, postará o výrobu procesoru pro Apple Watch 2 skládajícího se z mobilní DRAM, NAND flash a ostatních čipů.

Tchaj-wanská společnost Advanced Semiconductor Engineering (ASE) se podle zprávy postará o tzv. system-on-a-chip produkci, zatímco Amkor Technology and STATS ChipPAC mají společně na starost všechny ostatní součástky. Další tchaj-wanská firma Kinsus Interconnect Technology bude vyrábět šasi pro Apple Watch 2 a již zmíněný Samsung procesory, které budou s velkou pravděpodobností označovány jako „Apple S2.“

Už starší informace nám prozradily, že společnost Quanta Computer zůstane hlavním výrobcem chytrých hodinek od Applu, jelikož obstarala jak výrobu první generace, tak v lednu už začala se zkušební výrobou generace druhé.

Podle nejspolehlivějšího Apple analytika Ming-Chi Kua z KGI Securities, představí kalifornská společnost Apple Watch 2 po boku iPhonu 7 v září. Hlavními novinkami by měla být přední FaceTime kamera a vylepšená Wi-Fi, díky čemuž se hodinky více osamostatní a nebudou tak závislé na iPhonu, jako je tomu v současné době u první generace. Kuo tvrdí, že novinek se dočkáme zejména uvnitř hodinek, zatímco vzhled zůstane v podstatě stejný. Kompletního redesignu bychom se měli dočkat až v roce 2017.

Apple Watch 2 FB 3

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.