Zavřít reklamu

gamecenterDlouhotrvající chyba s Game Center, která dělá mnoho her nehratelnými, by měla být opravena v nejnovější beta verzi iOS 9.3.2. Game Center je nezbytnou součástí mnoha multiplayerových her, kde soupeříte s přáteli a ostatními hráči. Díky němu se tak můžete předhánět se svým skóre a neustále jej vylepšovat. Některé účty ve hrách, se navíc přenášejí taktéž přes tuto službu. Bug, který se poprvé objevil v iOS 8, ovlivňuje mnoho populárních her a projevuje se bílou obrazovkou při zapnutí služby či hry. To stejné se děje i v nastavení Game Centeru.

Na zahraničním fóru TouchArcade, které informaci poprvé přineslo, se o chybě rozpoutala velká diskuse a čítá už nějakých 75 stran. Nyní však web uvedl, že tzv. bílá obrazovka smrti, se zdá být vyřešena. S tím se ztotožnilo hned několik uživatelů, kteří tvrdí, že v betě iOS 9.3.2, se již chyba neobjevuje. Apple to však zatím oficiálně nepotvrdil. Tato verze byla pro veřejné beta testery zveřejněna minulý čtvrtek.

Pokud se chcete stát veřejným beta testerem, stačí se zaregistrovat na stránkách Applu. Díky tomu dostanete přístup ke všem beta verzím systému iOS a OS X. Ti kteří tak již učinili, si vždy nové bety mohou stahovat přímo ve svém zařízení tzv. over-the-air.

*Zdroj:macrumors

Dnes nejčtenější

.