Zavřít reklamu

Apple Watch heart icon

První generace hodinek Apple Watch je necelý rok na trhu, za ten rok Apple posbíral námitky majitelů a očekává se, že se z nich poučí a již brzy vydá druhou generaci chytrých hodinek. I přesto, že zatím nevíme detaily o nových hodinkách, tak podle nejnovějšího průzkumu společnosti Flunet, plánuje něco málo přes tři pětiny uživatelů zakoupit druhou generaci chytrých hodinek.

Online průzkumu se zúčastnilo přesně 2578 respondentů, ale z toho pouze 8% odpovědělo, že Apple Watch vlastní. Podle dotázaných je na Apple Watch nejvíce odrazující od koupi cena, a to navzdory tomu, že Apple nedávno snížil ceny přibližně o 50$. V USA tak koupíme Apple Watch Sport zhruba za 299$. Další malé procento dotázaných odpovědělo, že vlastní jiné chytré hodinky. Drtivá většina respondentů v průzkumu uvedla, že nikdy nevlastnila žádné chytré hodinky. Společnost Fulent byla zklamaná z malé účasti v průzkumu, z kterého přesto vyšlo, že si tři pětiny stávajících majitelů koupí i druhou generaci hodinek od Applu.

Zatím o druhé generaci víme, že by mohla mít až o 40% tenčí tělo. Uživatelé by se měli dočkat i větší výdrže baterie a zvýšení rychlosti celého operačního systému watchOS. Také by se hodinky měly více osamostatnit od iPhonu a mohly by tak podporovat všechny funkce samostatně. Podle nedávných informací by měl Apple své druhé hodinky představit už v červnu tohoto roku.

Apple Watch heart

*Zdroj: Appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.