Zavřít reklamu

microsoft_hub_icon

Apple v iOS 8 celkem překvapivě představil možnost stáhnout si klávesnice třetích stran. Developeři tedy nezaháleli a už od samého začátku nás zásobují těmi nejlepšími klávesnicemi, které můžeme znát například z konkurenčního Androidu. Aktuálně je údajně nejpopulárnější klávesnice SwiftKey. Mnoho uživatelů žádalo klávesnici Microsoftu – konkrétně tu, která je předinstalovaná v operačním systému Windows Mobile. Microsoft sice klávesnici představil, ale je jiná než všichni majitelé iOS zařízení čekali.

Klávesnice se jmenuje Hub a je určena především pro uživatele služby Office 365 – pracuje s dokumenty, které jsou uloženy nejenom na OneDrive. Klávesnice z dokumentů může rychle kopírovat, popřípadě z nich vzít určitou část textu, a to bez nutnosti otevřít OneDrive nebo aplikaci Word. Funkcí zatím bohužel nemá tolik, ale přesto jedna stojí za zmínku – pokročilý Clipboard, který ukáže několik naposledy zkopírovaných vět. Klávesnice je od února dostupná i pro majitele mobilních telefonů se systémem Android, kde má funkcí mnohem více, konkrétně lze poukázat na funkci Translate, která dokáže vámi napsaný text automaticky přeložit. Zmiňovanou funkci byste ve verzi Hub klávesnice na iOS hledali marně. Doufáme, že Microsoft bude svou klávesnici aktualizovat.

Instalace je jednoduchá, nejprve stáhneme klávesnici Hub z App Store. Poté půjdeme do Nastavení kde vybereme možnost Klávesnice a následně klikneme na Přidat novou klávesnici. Zobrazí se nám seznam, ve kterém vybereme zmiňovanou aplikaci Hub. Vše je tak nastaveno a vy již můžete využívat všechny funkce klávesnice od Microsoftu.

[appbox appstore id1096760900]

https://www.youtube.com/watch?v=6ozUd7rEx-s

*Zdroj: iDownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.