Zavřít reklamu

Po představení iPhonu SE se fanoušci Applu rozdělili na dva tábory. Jedni chvílili Apple, že zachoval design jednoho z nejpovedenějších iPhonů, druzí si naopak stěžovali, že Apple nepředstavil 4″ iPhone v kabátě, alespoň s designem iPhonu 6s. Pokud patříte do druhé zmíněné skupiny, pak pro vás bude tento článek jako dělaný. Německý magazín Computer Bild totiž vzal nový iPhone SE a proměnil jej v „iPhone 6 SE.“Celý postup natočili na video, které můžete zhlédnout níže.

Proměna ve výsledku nevyjde ani tak draho. Redaktoři totiž navštívili všem známý aliexpress a objednali si za necelých 19 dolarů (430 Kč) tvz. housing, díky kterému udělali z iPhonu SE „iPhone 6 SE.“ Pokud i vy budete mít o housing zájem, můžete si dokonce vybrat z několika variant a udělat tak ze svého zařízení téměř jedinečný iPhone.

Musím ale upozornit, že proměna rozhodně není pro každého. Proměnit iPhone SE v 4″ iPhone 6 není úplně jednoduché, jelikož je potřeba přendat všechny součástky z jednoho těla do druhého. Pro zkušeného zaměstnance servisu iPhonů to však bude hračka a pokud jím jste nebo znáte někoho ochotného, kdo by vám s tím pomohl, pak máte vyhráno. Pokud si ale chcete troufnout sami a riskovat, že si iPhone zničíte, pak určitě nejdříve mrkněte na video níže.

iPhone 6 SE 1
iPhone 6 SE 2

*zdroj: computerbild

Dnes nejčtenější

.