Zavřít reklamu

GaragaBand_for_mac_icon
GarageBand pro Mac obdržel novou aktualizaci s označením 10.1.1. Nový verze přináší na Mac schopnost spolupracovat s ostatními hudebními aplikacemi pro iPhone a iPad a navíc přidává více než 2600 nových Apple smyček a zvuků. Aktualizace přináší také opravu kompatibility, aby tak mohla verze pro Mac fungovat se všemi novými funkcemi s GarageBand pro iOS, které byly přidány v lednu.

Lednovými novinkami jsou tzv. Live Loops, neboli živé smyčky podobné DJ mixům, které lze vytvořit přímo na dotykovém rozhraní iPhonu, iPadu, iPodu Touch. Poslední GarageBand také nově umí otevřít projekty z aplikace Music Memos pro iOS, která slouží k zachycení hlasu a zvuku, jenž lze dále upravovat, nebo jej odeslat do GarageBandu. Kromě zmíněného byla přidána podpora Logic Remote, který v lednu přišel i na iPhone, kde slouží jako jakási druhá obrazovka k Macu s dotykem.

Pokud hledáte inspiraci pro vaše nahrávky, GarageBand pro Mac získal více než 2600 nových Apple smyček a zvuků, které si můžete stáhnout a začlenit do svých projektů. Konečně Apple také slibuje zlepšenou spolehlivost při stahování nového obsahu. Nová aktualizace má velikost 116 MB a stáhnete ji v Mac App Store zdarma.

garageband

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.