Zavřít reklamu

ikona icon128-2x (1)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Reader Suite
PDF Reader Suite je praktickým nástrojem pro každého, kdo prohlíží, edituje nebo opatřuje poznámkami PDF soubory na Macu. Tato aplikace umí konvertovat PDF soubory na jiné populární souborové formáty (.docx, .jpg, .png, .txt, .html). Díky aplikaci můžete rozdělit dokument do vícero dokumentů, spojit více dokumentů do jednoho dokumentu, vložit stránku z jiného dokumentu do současně upravovaného dokumentu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1073397288 oldprice=“19,99€“]

3D Video Converter
3D Video Converter vám umožní konvertovat regulérní 2D videa na formát 3D. Aplikace dokáže vytvořit 3D videa z jakýchkoliv populárních formátů (MP4, AVI, WMV, MPG, OGG, MKV). Aplikace také podporuje formáty HD/SD videa jako např. AVI, MPEG, DivX, XviD, AVCHD (.mts, .m2ts) a mnoho dalších. Tato aplikace nabízí také všechny možné editační funkce pro audio a video.

[appbox appstore id1099069415 oldprice=“24,99€“]

iBug
IBug je takovou vtipnou a milou blbůstkou, která potěší každého milovníka berušek. Tato beruška vám bude lézt po obrazovce Macu.

[appbox appstore id576718808 oldprice=“1,99€“]

Noizio
Noizio je šikovnou aplikací, která přehluší hluk z ulice, umožní vám koncentrovat se na práci a zvýší vaší produktivitu. Aplikace vám také pomůže vytvořit tu správnou atmosféru na romantický večer nebo vás doslova ukolíbá ke spánku. Noizio nabízí 15 kouzelných ambientních zvuků (slunečný den, na farmě, bouřka, zimní vítr, mořské vlny, ve vlaku a další) a minimalistický design.

[appbox appstore id928871589 oldprice=“4,99€“]

City Jazz
Jste milovníkem jazzu? V tom případě je aplikace City Jazz pro vás to pravé. Tato aplikace vám přináší výběr nejlepších rádiových stanic z celého světa, které vysílají nepřetržitý příval jazzové hudby ve vysoké kvalitě.

[appbox appstore id949882202 oldprice=“5,99€“]

Sleep Alarm Clock
Sleep Alarm Clock promění váš Mac na kvalitní a spolehlivý budík. Aplikace nabízí mnoho video obrazovek, více uklidňujících zvuků, které vás pomalu uspí, mnoho zvuků alarmu a také možnost přidat si vlastní zvuky.

[appbox appstore id1091150270 oldprice=“2,99€“]

Wireless Signal
Díky této aplikaci získáte rychlé a přesné informace o vašem Wi-Fi připojení. Wireless Signal je menu bar aplikací, která vám umožní jednoduše identifikovat všechna Wi-Fi připojení a problémy s výkonem.

[appbox appstore id582840059 oldprice=“4,99€“]

DockShelf
DockShelf vám umožní umístit neomezený počet doků okolo vaší obrazovky, takže vám nikdy nedojde místo pro vaše často užívané soubory, složky i aplikace. Do DockShelf můžete umístit i poznámky, odkazy, emaily, události z kalendáře, připínat okopírované texty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id483044083 oldprice=“4,99€“]

MTS M2TS Converter
MTS M2TS Converter vám umožní konvertovat MTS M2TS na SD videa jako např. MOV, AVI, MP4, MPEG, MKV, WMV, MPEG2, M4V a HD videa jako např. H.264/MPEG-4 AVC, AVI, ASF, MKV, MOV, MPG, TS. Také aplikace dokáže konvertovat video soubory (MXF, TS, MTS, M2TS, TRP, TP) na 3D video formáty. Potřebujete extrahovat audio z MTS M2TS souboru? MTS M2TS Converter vám pomůže dostat audio soubory z videí (AAC, AC3, AIFF, MP3, MP2, WAV, WMA) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1099072681 oldprice=“24,99€“]

Minesweeper
Jste milovníkem klasické hry Minesweeper? Jestli ano, tak je tato hra to pravé ořechové. Minesweeper je jednoduchou a elegantní variantou této známé hry. Cílem je najít všechny miny na hrací ploše. Můžete využít vlajek na označení buněk, o kterých si myslíte, že by mohly obsahovat minu a předejít tak neúmyslné detonaci.

[appbox appstore id1091505500 oldprice=“4,99€“]

Photo: cnet.com Photo: cnet.com

Dnes nejčtenější

.