Zavřít reklamu

ikona 2520428_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

getGIF
Vyhledávejte a sdílejte animované GIFy během okamžiku s getGIF. Také můžete využít widget a mít neustále přehled o nových GIFech. S touto aplikací budete mít stále přístup k trendovým a populárním GIFům a můžete neustále prozkoumávat vámi zvolené kategorie (celebrity, emoce, reakce, hudba apod.).

[appbox appstore id964784701 oldprice=“0,99€“]

Compass++
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id592083181 oldprice=“0,99€“]

Tunable
Tunable je chromatickou ladičkou, akordovým a tónovým generátorem a nahrávačem, který vám pomůže naučit se hrát stabilně a plynule, v tónu a v rytmu. Tuneable je prostě perfektním nástrojem pro začínající i profesionální hudebníky. S touto aplikací můžete snadno nahrávat vaše hraní a sdílet své nahrávky přes SoundCloud, Dropbox a další.

[appbox appstore id608540795 oldprice=“2,99€“]

Retro Maker
Retro Maker je fajnovým fotoeditorem, ve kterém si můžete zvolit různé filtry a efekty a udělat z vašich snímků jedinečné a unikátní fotografie. Aplikace vám nabízí přesně 360 filtrů a efektů, které jsou roztříděny do 10 odlišných tématických kategorií.

[appbox appstore id931690557 oldprice=“3,99€“]

Calc
Calc vám nabízí tu nejsnazší možnost, jak ukrýt vaše fotografie a videa za funkční kalkulačkou před vaší zvědavou rodinou či přáteli. V případě, že se někteří podívají do vašeho iPhonu, tak se nemusíte obávat, uvidí pouze kalkulačku. S touto aplikací si můžete vytvořit neomezené množství alb pro fotografie a videa.

[appbox appstore id1021329133 oldprice=“0,99€“]

VidoMeasure
VidoMeasure vám umožní skrze živý přenos přes hledáček kamery zobrazovat délku a výšku určitého objektu, na který míříte kamerou. Díky této aplikaci můžete snadno měřit cokoliv co vás napadne. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1078675465 oldprice=“0,99€“]

Lists
Máte rádi všelijaké seznamy? Lists je zábavnou barevnou aplikací, která slouží pro správu úkolů a jakýchkoliv seznamů. V případě, že potřebujete produktivní nástroj, na který se můžete vždy spolehnout, tak s Lists rozhodně chybu neuděláte.

[appbox appstore id1035448962 oldprice=“2,99€“]

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

//

i-School
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Boxyn
Boxyn je emailovou aplikací, která představuje snadno přístupný messenger, který je propojen s vaším emailovým účtem. Tato aplikace vám umožní rychlou a snadnou možnost, jak bleskurychle odpovídat pomocí krátkých zpráv a sdílením odkazů a obrázků. Aplikace podporuje Hotmail, Gmail, Office365, Yahoo, Exchange a mnoho dalších.

[appbox appstore id1062520428 oldprice=“1,99€“]

Databáze Knih
Dnes tu máme českou aplikaci, která jistě potěší každého náruživého čtenáře. Rádi čtete a udržujete si pořádek v knížkách? Pokud ano, tak Databáze Knih vám nabízí jakousi interaktivní knihovnu, která bude umístěna ve vašem iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci si můžete snadno vyhledat světové i české knihy prostřednictvím autora, názvu a dokonce i čárového kódu.

[appbox appstore id1095253027 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.