Zavřít reklamu

ikona icon256 (5)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Denoising
Každý, kdo fotí, tak čas od času potřebuje právě tuto aplikaci. Super Denoising umožní zlepšit kvalitu vašich fotografií. Jedná se o výkonný a profesionální nástroj pro redukci šumu, zvládnutí zrnitosti snímků a vylepšení podexponovaných fotografií.

[appbox appstore id1016781856  oldprice=“4,99€“]

HideAway
HideAway vám nabízí snadnou cestu, jak prostřednictvím obrázků, videí či PDF souborů ukrýt vaše tajemství. Stačí, když přetáhnete obrázek do okna aplikace, napíšete či vložíte vaše tajemství do aplikace a kliknete na save. Obrázek či video může být poté uloženo, zkopírováno či posláno kamkoliv. Pouze přes aplikaci HideAway bude možné najít a přečíst vaše tajemství. Aplikace podporuje všechny běžné obrázkové a video formáty: PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP, TIFF, PDF, MOV, AVI, WMV, MP4 a další.

[appbox appstore id1079589447 oldprice=“4,99€“]

Ringer
Potřebujete vytvořit na svém Macu vyzváněcí tón? Ringer vám rozhodně pomůže. Použijte hudbu a dokonce filmy, abyste vytvořili své unikátní vyzvánění. Aplikace nabízí manuální kontrolu nad hlasitostí vyzvánění.

[appbox appstore id402437824 oldprice=“7,99€“]

LinCastor Browser
Pracujete často s různými webovými prohlížeči? Vyhledáváte si informace na internetu? Pokud ano, tak LinCastor Browser je přesně pro vás. V případě, že kliknete na odkaz, tak se vás tato aplikace zeptá, jaký si chcete vybrat prohlížeč pro nahrání odkazu.

[appbox appstore id1037256618 oldprice=“2,99€“]

Type2Phone
Využijte svůj Mac pro psaní textu na vašem iPhonu, iPadu či Apple TV. Type2Phone je využitelná stejně jako Bluetooth klávesnice.

[appbox appstore id472717129 oldprice=“9,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Worms™ 3
Pokud máte rádi klasiku všech klasik – Worms™ 3, tak vám opět dnes uděláme radost. Vytvořte si perfektní bojovou kombinaci díky vybrání různých červů. Na výběr máte jednotlivé třídy vojáků: vědce, průzkumníky, klasické vojáky a podpůrné vojáky. Každý voják má unikátní schopnosti a dovednosti, tak který se bude hodit do vašeho stylu hraní?

[appbox appstore id725534367 oldprice=“4,99€“]

Photo: www.t3.com Photo: www.t3.com

Dnes nejčtenější

.