Zavřít reklamu

Jump by Native unionPředstavte si kabel, který nabije váš iPhone bez toho, aniž byste jej zapojili do čehokoli jiného než do iPhonu. Kabel který nemusíte zapojit do nabíječky nebo do počítače a váš telefon se přesto začne nabíjet. Nyní si nejspíš klepete na čelo a říkáte si, co to píšeme za nesmysly, ale my takový kabel skutečně máme, jmenuje se Jump Cable a kromě toho že je to klasický odolný kabel, umí váš iPhone také nabít.

Kabel je totiž omotaný okolo držáku, který nejen že vám usnadní namotání a rozmotání, ale zároveň se v něm ukrývá 800 mAh powerbanka, pomocí které můžete kdykoli nabít váš iPhone. Přitom když kabel namotáte kolem power banky není její velikost o nic větší než když namotáte do klubíčka klasický kabel od Applu.

Okolo miniaturní power banky je namotaný pletený kabel jehož kvalitu vidíte na první pohled. Ten má délku 48 cm a pokud chcete telefon nabíjet a nemáte k dispozici počítač nebo nabíječku, pak jen odmotáte polovinu s Lightning konektorem a nabijete do telefonu 800 mAh energie přímo z powerbanky což ve výsledku znamená, že můžete zhruba 3 hodiny telefonovat nebo si o dvě hodiny prodloužit surfování na internetu.

Native union

Power banka má trojici LED diod které vás po stisku tlačítka informují o stavu baterie a nabíjení probíhá tak, že buď nabíjíte jen samotnou baterii v powerbance nebo i iPhone pokud jej připojít. Powerbanku lze však používat díky kabelům jako klasický synchronizační nebo nabíjecí kabel s tím, že pokud je powerbanka nabitá, nedochází k jejímu přebíjení ale energie proudí rovnou do iPhonu.

IMG_0303

Nejvíc se mi na Jump Cable líbí fakt, že pokud vezmete klasický kabel a nějak jej „zmuchláte“ do kapsy, tak vám zabere stejně nebo ještě o trošku víc místa než Jump Cable, což osobně považuji za největší výhodu. Navíc když si jej na pár dní vyzkoušíte zjistíte, že kvalita je skutečně taková, abyste mohli Jump Cample používat jako klasický kabel a nemusíte se o něj nijak bát, právě naopak. Když pak dojde ke krizové situaci, telefon prostě nabijete pomocí kabelu, který nosíte stále u sebe. Pokud tedy chcete kombinaci Power banky a kabelu, není nad čím váhat.

iPouzdro

IMG_0292

Dnes nejčtenější

.