Zavřít reklamu

MAGNEATV jednom za našich minulých článků jsme vám představili ekosystém produktů MAGNEAT, do kterého patří kromě klasického krytu a odolných obalů také dvojice držáků do vozu a právě na ty se dnes podíváme trochu podrobněji. Na úvod však ještě jistě stojí za to připomenout, co že to Magneat vlastně je.

jedná se o sérii produktů, jejichž základem je tenký kryt na iPhone 6/6s, na jehož zadní části je neviditelný magnet. Magnet natolik silný, aby udržel iPhone v držáku v autě, v obalech a dalších produktech z řady MAGNEAT. Stačí tedy když si koupíte základní kryt na iPhone s označením MAGNEAT iPlate a následně můžete využívat všechny vychytávky z této řady včetně držáků do auta, na které se dnes podíváme.

MAGNEAT prodává dvojici držáků do auta, tím prvním je zcela jednoduchý model, který jendoduše vsunete do výdechu klimatizace, respektive větrání a pomocí magnetu k němu připevníte iPhone v obalu iPlate Eman z řady MAGNEAT. Vše sice drží jako přibité a funguje jak má, ale nemáte možnost telefonem jakkoli manipulovat. Na druhou stranu se však jedná o minimalistické řešení, které vás ve voze neobtěžuje ani v moemntě, kdy teleofn s držákem nepoužíváte.

MAGNEAT

Pokud však hledáte sofistikovanější řešení, pak je tu univerzální držák s výškově nastavitelnou hlavou, kterou navíc můžete otáčet do optimálního úhlu a poté ji zafixovat pomocí plastového klipu. Celek sice není nijak esteticky dokonalý, ale za to je masivní a drží skutečně na místě a to i při jízdě v náročnějším terénu jako je například centrum Bratislavy nebo dálnice D1.

IMG_0319

Držák je skutečně masivní a poté co si jej nepolohujete přesně tak jak chcete, uzavřete všechny klouby klipsy tak, že se nepohnou o jediný milimetr. Nic tedy nevsází na nějakou tuhost nebo na něco podobného, ale klouby zkrátka zamknete a víte, že je klid od jakéhokoli pohybu. Stejně tak pevně drží jak držák na skle tak i iPhone v obalu na držáku. Magnet je skutečně silný což jsem zmínil již u recenze samotných obalů a iPhone drží jako přikovaný.

IMG_0321

Pokud pracujete jako kurýr nebo šofér pak jistě oceníte, že nemusíte při častém vystupování a nastupování do auta nic přicvakávat, připínat nebo jinak štelovat ale prostě jen pomocí magnetu připnete iPhone kamkoli vám vyhovuje a máte hotovo, odepnutí je stejně snadné. Navíc v balení najdete dvě nálepky s magnetem, které můžete přilepit na další telefon nebo třeba iPad a používat držák i s ním.  Takže jestli hledáte kvalitní a levný držák který vám usnadní život, neváhejte.

IMG_0315
IMG_0313

Dnes nejčtenější

.