Zavřít reklamu

April 1 iconNa 1. dubna připadá všeobecně oblíbený apríl, takže byste si měli dávat pozor na své vykutálené kamarády a členy rodiny, kteří se vás určité pokusí nachytat. Pečlivě dávejte pozor, kam si sedáte, všímejte si podezřelých věcí a v tento den určitě nevěřte nikomu a ničemu. V případě, že si nebudete hlídat svá záda, tak by se vám to mohlo vymstít. Pokud toužíte někoho nachytat, tak vám tento článek pomůže vymyslet nějaké aprílové vtípky. Dnes vám přinášíme šestici aplikací, díky kterým si můžete užít pořádný apríl. 

Dude, your car!
V tomto aprílovém období je Dude, your car! jednou z nejoblíbenějších placených aplikací v iTunes App Store. Tato aplikace je naprosto jednoduchou a efektivní aplikací, díky které můžete na fotografii upravit auto takovým způsobem, že jeho majitel bude doopravdy šílet. Je zcela na Vás, jestli zvolíte, že auto hoří, je nabourané nebo má nasazenou oblíbenou botičku a mnoho dalšího. Vystřelte si z vašich přátel či rodiny!

[appbox appstore simple id358055270]

Ghost Lens
Ghost Lens je velmi zajímavou aplikací, díky které si můžete udělat srandu z mnoha osob. Zašlete obětem svého vtípku, jak to vypadá, když z vašeho těla odchází duch. Aplikace vám umožní šíření žertu formou fotografie či dokonce videa. Také svůj výtvor můžete vylepšit pomocí iluzí (vznášíte se ve vzduchu, vyměňte své části těla apod.) nebo přidáním hudby. Aplikace nabízí možnost natočit až 60 minutové video, takže můžete natočit strašidelné video. Ghost Lens je k dispozici i v PRO placené verzi.

[appbox appstore id860011430]

[appbox appstore id866774348]

April Fools
Chcete vyzkoušet nové a kreativní možnosti, jak někoho nachytat? April Fools je užitečnou aplikací pro přichystání dobrého vtípku na 1. dubna. Tato aplikace vám nabízí několik postupů a návodů, jak celý žert přichystat a provést. Aplikace má poměrně rozsáhlou databázi vtípků, ve které najdete naprosto primitivní i složité fóry. Bohužel jsou návody v angličtině, ale jedná se o jednoduchou angličtinu a leckdy vše okamžitě pochopíte z přiložených obrázků.

[appbox appstore id512188572]

Tap & Fart
Tap & Fart je klasickou aplikací, která vám nabízí přehlídku různorodých prdů. Aplikace nabízí několik druhů prdících zvuků, ze kterých si můžete zvolit svého favorita na různé situace. Zkuste své nejbližší dostat tímto vtípkem!

[appbox appstore id360848902]

Scary App
Vyděste své kolegy, spolužáky nebo členy rodiny touto strašidelnou aplikací. A jak to vlastně funguje? Scary App předstírá, že je aplikací, která se zaměřuje na testování dovedností. Své oběti vysvětlete, že musí projít se stříbrnou kuličkou dřevěné bludiště za pomocí naklánění zařízení. Zatímco bude vaše oběť hrát, tak na ní uprostřed 3 levelu vyskočí strašidelný obličej, což doprovodí aplikace hlasitým a hrůzostrašným řevem. Pak si dejte pozor, aby vás oběť nechtěla zmlátit :-).

[appbox appstore id329272721]

Ultrasound Pregnancy
Chtěli byste si z někoho udělat dobrý den? Chcete si připravit perfektní fórek na začátek dubna? Zkuste nachytat své přátele nebo svou rodinu tak, že jste těhotná nebo je těhotná vaše sestra. S touto aplikací si můžete lehce vybrat snímek z ultrazvuku, upravit jméno pacienta, datum, čas a název nemocnice. Svůj těhotenský snímek můžete rozeslat přes iMessage či emailem nebo sdílet na sociálních sítích. Buďte kreativní, existuje mnoho způsobů, jak vyděsit celou rodinu.

[appbox appstore id972583942]

Dnes nejčtenější

.