Zavřít reklamu

ikona 543008_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Water++
Water++ vám pomůže správně dodržovat pitný režim. Tato aplikace bude vaším osobním trenérem a bude dohlížet na správný příjem vody. Water++ vám bude připomínat, abyste se napil(a) a pomůže vám mapovat pitný režim. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id998321733 oldprice=“0,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“4,99€“]

Voice Polls
Voice Polls vám poskytuje ten nejlepší možný způsob, jak rychle a efektivně vytvářet průzkumy a ankety. Okamžitě můžete zjistit, co si o určitém tématu lidé myslí. Je to bezpečné a zábavné. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id887543008 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“0,99€“]

Planimeter
Planimeter je praktický nástroj, který vám pomůže změřit zvolenou oblast nebo vzdálenost. Aplikace vám umožní změřit cokoliv na satelitní mapě, např. trávníky, ploty, farmy, silnice, střechy a mnoho dalšího. Aplikace podporuje Apple a Google mapy.

[appbox appstore id476039389 oldprice=“2,99€“]

Quick Fit
Máme tu další z řady 7 minutových fitness aplikací, které mají za úkol jediné – dostat vás do kondice. Quick Fit je ideální aplikací pro osoby, které jsou zaneprázdněné a potřebují si efektivně zacvičit. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id783214985 oldprice=“1,99€“]

Star Rover
Milujete noční oblohu? Chcete vědět všechno o obloze nad vámi? Star Rover je fantastické planetárium pro váš iPad. Stačí nasměrovat váš iPad a aplikace vám přesně poví na co ukazujete. Jakmile pohybujete iPadem, tak se hvězdné mapy automaticky aktualizují.

[appbox appstore id437217048 oldprice=“1,99€“]

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro všechny, kteří by měli rádi přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpečení za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo poskytnete. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id931188326 oldprice=“2,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“0,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“6,99€“]

Aerofly 2
Aerofly 2 vám umožní prozkoumat svět lítání. Zalítejte si s širokým výběrem letadel, které nabízejí 3D animované kokpity. Aplikace nabízí realistickou fyziku létání, vysoce detailní letadla a strhující realistické scenérie. Usedněte na sedadlo v kokpitu a užijte si skvělé létání.

[appbox appstore id946434924 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.