Zavřít reklamu

pokemonPokud ještě neslyšeli o chystané hře Pokémon GO, pak to určitě rychle napravte. Pokémony zná asi každý, kdo se narodil v 90. letech a dříve a pokud stejně jako já patříte právě do této generace, pak jste určitě během svého mládí proseděli sobotní rána u televize, kde na Nově vysílali tehdy legendární Pokémony a utratili všechno své kapesné vždy za balíček měnících se kartiček nebo samolepek, které jste vlepovali do speciálních knížek a chlubili se kamarádům, že jich máte více, než oni.

Nyní se budeme moct vrátit v čase, jelikož na iPhone a smartphony s Androidem se chystá vstoupit hra Pokémon GO, o které jste už u nás mohli číst. Jenže nejde vůbec o jen tak ledajaký „béčkový“ titul, ale o pořádně revoluční hru, která bude založena na rozšířené realitě, ke které vám bude skutečně stačit jen smartphone.

Skutečně to nejzajímavější na hře je, že bude fungovat na principu hledání Pokémonu ve vašem okolí, se kterými následně můžete bojovat a vyměňovat je s ostnatými hráči. Znamená to tedy, že budete muset opravdu chodit a hledat Pokémony v přírodě nebo ve městě. Uživatel bude sbírat po celém světě Poke Bally, ve kterých se budou skrývat Pokémoni. Získání Ballu nebude však jednoduché, budete muset plnit různé úkoly nebo vyřešit hádanku abyste si teprve mohli o Pokémona zahrát.

Jak takové sbírání Pokémonu v reálném světe bude vypadat nám ukázali tvůrci hry na lákavém videu, které můžete zhlédnout níže.

Dnes nejčtenější

.