Zavřít reklamu

iPhone 7 widescreen koncept icon

Podle většiny uživatelů je iPhone jediný mobilní telefon, který ve skutečnosti stále lidi vzrušuje a je ikonou mezi chytrými telefony. Bank of America dříve provedla průzkum ve snaze posoudit poptávku po iPhonu 7, a to ještě před samotným zahájením prodeje. Průzkumu se zúčastnilo 1000 respondentů, z toho 42% respondentů, kteří již iPhone mají uvedlo, že čekají, než vyjde iPhone 7 a nebudou kupovat iPhone 6s nebo 6s Plus. Zmiňovaný iPhone 7 mohou vidět uživatelé na novém úniku, který zveřejnil čínský web. Zajímavostí je unikátní displej, který vede od levého k pravému kraji. Pozornému oku ale neunikne chyba, která bohužel naznačuje, že se jedná o falešnou fotografii.

Při přiblížení obrazu si můžeme všimnout, že na spodní straně displeje není černá čára mezi obrazovkou a displejem hladká. Jedná se pravděpodobně o chybu, která vznikla přidáním obdélníkové výplně ve Photoshopu.

Představení nového iPhonu 7 se opravdu pomalu, ale jistě blíží. Do obchodů by se měl dostat na podzim tohoto roku. iPhone 7 by měl také údajně mít nový duální fotoaparát, uživatelé by se však neměli dočkat 3,5mm jacku pro sluchátka, který by měl být nahrazen dalším reproduktorem.

iphone-72

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.