Zavřít reklamu

Webpageshot iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Webpageshot
Webpageshot je jednoduchým, ale výkonným nástrojem, který převádí webové stránky na obrázky. Nemusíte se bát, tato aplikace zachytí celou webovou stránku, nejen tu část, kterou vidíte na své obrazovce

[appbox appstore id961903350 oldprice=“4,99€“]

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a velké množství podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“2,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

Mail Master
Mail Master je excelentní mailovou aplikací, ve které můžete použít emailové účty z Gmailu, Yahoo Mailu, Hotmailu, Outlooku, AOL Mailu a další. Aplikace podporuje vícero účtů, nabízí push notifikace v reálném čase, Touch ID a podporuje JPG, PDF, DOC, XLS, RAR a ZIP. Mail Master podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id909587083 oldprice=“0,99€“]

Tangent
Tangent je zajímavá fotoaplikace, které nabízí neomezené možnosti, jak upravit své fotografie unikátním způsobem. Aplikace nabízí 35 snadno použitelných stylů, které vám umožní kombinovat tvary a vzory na snímcích. Vytvořte jedinečné fotografie a sdílejte je na sociálních sítích.

[appbox appstore id666406520 oldprice=“1,99€“]

CHOMP
CHOMP kombinuje rozpustilost, humor a ručně kreslené animace. Využijte tváře svých dětí, kamarádů či jiných členů rodiny, popusťte uzdu své fantazie a vytvořte zábavná videa. S touto aplikací je možné naprosto cokoliv.

[appbox appstore id1061132313 oldprice=“2,99€“]

mycl
Velmi užitečná aplikace, která vám poskytne adresu vaší nynější pozice v notifikačním centru na vašem iPhonu, iPadu či Apple Watch.

[appbox appstore id933916280 oldprice=“0,99€“]

iPicBox
IPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete třídit do neomezeného počtu složek. IPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“0,99€“]

Make A Call
Velmi užitečná aplikace, která vám okamžitě pomůže utéct z nudné či trapné konverzace. Make A Call vám umožní vystřelit si z vašich přátel a předstírat, že vám volá Barack Obama, Taylor Swift či kdokoliv vás napadne.

[appbox appstore id985946832 oldprice=“0,99€“]

ClearScanner
ClearScanner zvládne váš iPhone či iPad proměnit na přenosný skener, který dokáže oskenovat různé dokumenty. Své oskenované obrázky můžete posílat emailem ve formátu JPG či PDF. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu a dokáže oskenovat dokument ve správné perspektivě. ClearScanner eliminuje stíny, upraví barvu obrázku, zaostří na text a vždy zachová to nejvyšší rozlišení.

[appbox appstore id1095144176 oldprice=“2,99€“]

Nova Watch
Zajímalo vás někdy, jakou barvu by měl mít čas? S Nova Watch to můžete lehce zjistit. Tato aplikace bude měnit barvu konkrétního času, takže budete mít tendenci neustále hlídat obrazovku vašeho iPhonu. Čas nikdy nebyl tak zábavný jako s aplikací Nova Watch.

[appbox appstore id959234476 oldprice=“0,99€“]

Drop The Chicken 2
Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

[appbox appstore id987406749 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.