Zavřít reklamu

iPad Pro icon 5

První recenze nového 9,7″ iPadu Pro jsou tady! Apple minulé pondělí představil nový 9,7 palcový iPad Pro, který přinesl podporu chytré tužky Apple Pencil a nový fotoaparát, který nalezneme i u iPhonu 6s. Jedná se tedy o 12-megapixelový fotoaparát s 1,22µ pixely a clonou ƒ/2,2. Tudíž 9,7″ iPad Pro zvládá natáčet video ve 4K rozlišení (3840 × 2160). Zároveň nechybí funkce natáčení zpomalených záběrů. Další novinkou ve srovnání s iPadam Air 2 byl nový čip A9X, který pohání i větší 12,9″ iPad Pro. V horních řádkách jsme vám popsali fakta, které Apple řekl na konferenci Keynote, jaký ale doopravdy nový iPad je? Jak ho hodnotí zahraniční magazíny?

Server Ars Technica napsal, že nový iPad Pro konkuruje především osobním počítačům s operačním systémem Windows. „Když jsem testoval 12,9 palcový iPad Pro, nedokázal jsem si představit, že bych ho vyměnil za MacBook Air nebo Pro. Stejný pocit mám i z menšího iPadu Pro. Aktuálně vás bude stát 599$ + náklady na příslušenství, takže svou cenou může konkurovat středně výkoným Windows PC. Je podstatně levnější než MacBook. Pro mnoho aktivních, ale méně náročných uživatelů může být síla hardwaru a relativní jednoduchost softwaru největším lákadlem nového iPadu Pro. Přesto Windows podporují mnohem více aplikací. Záleží hlavně na tom, co chce uživatel na zařízení dělat, pokud chce pouze spravovat dokumenty, je iPad ta nejlepší volba!

iMore také poukázal, že nový iPad může opravdu nahrazovat laptop s operačním systémem Windows. „Pro ty, kterým stárne systém Windows a hledají moderní alternativu je nový 9,7 palcový iPad to pravé!

Server Mashable uvedl, že iPad je aktuálně nejlepší vlajková loď mezi tablety. Zdůraznil především velký výkon. „Je ohromující, kolik energie je v relativně lehkém tabletu. Výsledky Benchmarku jsou stejně dobré, jako ty, které jsem viděl u většího iPadu Pro, a to navzdory skutečnosti, že 9,7 palcový iPad má poloviční kapacitu paměti RAM. Stojí za to? Když vezmete v úvahu komponenty a cenu, tak absolutně!

The Independent sdělil, že je nový iPad extrémně efektivní alternativa laptopu. „Nový iPad má  Smart Connector k připojení klávesnice k tabletu. V této kombinaci se jedná o extrémně efektivní alternativu laptopu s kompletně dotykovým displejem. Jedná se určitě o nejlepší iPad který kdy Apple vytvořil.

ipad-pro-facebook

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.