Zavřít reklamu

ikona 329067_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Globo
Potřebujete někdy vědět, jaký čas je zrovna v Tokiu? Jaká je vzdálenost mezi Abu Dhabi a Miami? Může mě aplikace upozornit, když bude v Madridu 23:00? Jaké je počasí zrovna v San Franiscu? Všechny tyto otázky vám zodpoví Globo. Pokud často cestujete nebo potřebujete být ve spojení s lidmi, kteří bydlí na různých místech na světě, tak vám tato aplikace určitě pomůže.

[appbox appstore id818329067 oldprice=“0,99€“]

LivePapers
Upravte podle svých potřeb své iOS zařízení s LivePapers za pomocí krásných live tapet nebo vašich vlastních videí. Aplikace nabízí více než 50 live tapet, ze kterých si můžete vybrat.

[appbox appstore id1077286564 oldprice=“0,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

Don’t Forget
Don’t Forget je velmi užitečnou aplikací, která vám umožní nastavit různé připomínky, které se váží k rozličným místům. Potřebujete zadávat kód ke dveřím pokaždé, když přijdete do vaší kanceláře? Nebo nesmíte zapomenout nakoupit v supermarketu potraviny, když jedete okolo? Jednoduše nastavte různorodé připomínky v této aplikaci a nikdy na nic už nezapomenete.

[appbox appstore id1023419365 oldprice=“0,99€“]

Amount
Amount je intuitivní a snadná aplikace, která vám umožní použít převaděč jednotek. Tato aplikace nabízí přes 700 jednotek, které jsou zařazeny do 30 kategorií, např. měna, délka, tlak, rychlost, teplota, čas, frekvence. Aplikace také nabízí možnost nahlédnout do vaší historie převádění.

[appbox appstore id560750783 oldprice=“0,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“9,99€“]

Red Dot Camera
Hledáte nějakou aplikaci na focení, která vám umožní fotit trochu jako s manuálním fotoaparátem? Red Dot Camera vám pomůže vynést vaše fotografie do jiného levelu. Aplikace nabízí základní nastavení – ISO, rychlost, expozici, ohnisko a mnoho dalšího.

[appbox appstore id937770754 oldprice=“2,99€“]

Scan-Ify
Aplikace vám umožní oskenovat dokumenty, vizitky, šeky, poznámky a cokoliv dalšího a uloží to v perfektní kvalitě a můžete si své obrázky (JPEG, PDF) poslat emailem či uložit na Dropbox, OneDrive, Evernote. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu a nabízí 3 skenovací módy.

[appbox appstore id1040149161 oldprice=“0,99€“]

Runtastic Squats PRO
Runtastic patří mezi nejoblíbenější aplikace určené na různé sportovní aktivity. Dnes je tato aplikace zdarma a funguje jako váš osobní trenér zaměřený na dřepy. Aplikace nabízí hlasového trenéra, osobní rekordy, motivační odznaky za váš výkon a mnoho dalšího.

[appbox appstore id570182662 oldprice=“1,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, datumy, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch. My_Car je zdarma, bohužel blbne plug-in.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Lines the Game
Lines the Game vám přináší zajímavý zážitek, ve kterém je tvar stejně důležitý jako význam. Umístěte nebo odstraňte body, abyste iniciovali barevný závod, který vyplní kresbu. Barva, která bude dominovat, vyhraje závod. Hra nabízí 250 unikátních puzzle levelů a 5 různých módů.

[appbox appstore id904207373 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.