Zavřít reklamu

Apple India logo icon
Podle nové zprávy Apple plánuje postavit nový vlajkový Apple Store v Indii s designem připomínající slavný Apple Store na Fifth Avenue v New Yorku. Společnost také řekla, že řetezech menších Apple Storu na hlavních ulicích a obchodních centrech od velikosti 1400 m2 až do 1900 m2 a dal pokyn realitním firmám, aby začali hledat vhodná místa. První vlna indických Apple Storu se bude údajně nacházet v městech Mumbai, aglomeraci Nového Dillí, Bengaluru and Pune.

Nedávno Apple znovu podal žádost pro přímé zahraniční investice, aby mohli v zemi zřídit vlastní Apple Story. Dříve Apple tento problém řešil tím, že své produkty prodával výhradně přes prémiové prodejce, stejný princip jako naše APR prodejny.

Pro ty co sledují tento vývoj, není žádným překvapením, že Apple bude chtít otevřít síť Apple Storu v Indii. Indie je jako jeden z velkých, stále se rozvíjejících se trhů s chytrými telefony a Apple se snaží o proniknutí na indický trh v době, kdy začíná prodej iPhonu zpomalovat. Podle nedávné prognózy IDC, zvýšení prodejů iPhonu v Indii, je jedním ze způsobů, jak Apple může zvýšit svůj iPhone byznys, po tom, co trhy v Americe, Evropě a Číně začínají stagnovat.

Apple navíc zkoumal možnost zvýšení tržního podnikání v zemi, stejně tak plánuje investovat 25 milionu dolarů na vybudování kancelářského komplexu, který by do oblasti přinesl přibližně 4500 pracovních míst v době výstavby.

V loňském roce Apple v Indii překonal hranici 1 miliardy dolarů v prodejích poprvé v historii. S flotilou nových Apple Storu a jedním obřím Apple Storem ve stylu ikonického Apple Storu na Fifth Avenue, není zde žádný důvod, proč by růst v této oblasti měl v dohledné době klesat.

Apple 5. Avenue

*Zdroj: CultOfMac

Dnes nejčtenější

.