Zavřít reklamu

ikona icon256 (2)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Music Converter
Super Music Converter dokáže převést skoro všechny audio soubory na formáty jako např. FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF, M4A, MP3 a další. Také dokáže vytáhnout zvuk z jakéhokoliv videa formátu MTS, MKV, AVI, FLV MOV, WMV, M4V, HD a poté je převést na formát MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, AAC  a další.

[appbox appstore id594745648 oldprice=“15,99€“]

Aegis
Aegis je velmi užitečnou aplikací, která by neměla chybět na žádném Macu. S Aegis se mohou k vašemu Macu připojit pouze prověřené externí disky. Aplikace Aegis vám zaručí, že si nikdo nestáhne vaše soukromá data, aniž byste o tom věděli.

[appbox appstore id623142723 oldprice=“12,99€“]

AntiVirus
AntiVirus vám pomůže vyčistit a ochránit váš Mac před viry, malware a ransomware. Aplikace proskenuje složky ve vašem počítači, na externím disku a také můžete sami umístit do okna aplikace složky, které chcete nechat proskenovat.

[appbox appstore id1092950557 oldprice=“4,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího.  Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id676028900 oldprice=“19,99€“]

photo2movie
Stovky či tisíce fotografií můžete sestavit do vysoce kvalitního filmu za pomocí pár kliknutí. Photo2movie je extrémně užitečný nástroj pro vytváření filmů bez pohybu. Aplikace podporuje .JPG a .PNG formáty.

[appbox appstore id994252026 oldprice=“7,99€“]

KeepFocus
KeepFocus je snadno použitelná aplikace pro správu vašeho času. Aplikace vám pomůže včas dokončit všechny úkoly a zužitkovat každou hodinu vaše dne. Ať už jste student nebo profesionál, tak KeepFocus je tím pravým nástrojem pro zlepšení vaší produktivity. Lehce si můžete vytvářet, editovat a mazat různé úkoly.

[appbox appstore id1089763725 oldprice=“2,99€“]

ScrollStickies
Užitečná aplikace, která vám umožní mít všechny poznámky hezky na očích. Připněte si jakékoliv množství barevných a různě velkých papírků na vaší obrazovku s připomínkami a všemožnými poznámkami. Velikost, font i barvu písma si můžete nastavit podle své nálady.

[appbox appstore id1004667197 oldprice=“2,99€“]

VoiceReader
VoiceReader TTS je další praktická aplikací, která je ideální pro učení do školy, poslech audio knih, video tutorialů a mnoho dalšího. Aplikace nabízí více než 100 přirozených hlasů, které si můžete stáhnout a umožní vám ukládat vaše záznamy jako audio soubory. Stáhnout si můžete i dva české hlasy – Ivetu a Zuzanu.

[appbox appstore id1090905513 oldprice=“39,99€“]

Dnes nejčtenější

.