Zavřít reklamu

iPhone 5SE icon oficialniTěšíte se tak moc na nový 4″ iPhone nebo iPad Pro, že nechcete čekat na zahájení předobjenávek iPhonu SE a 9,7″ iPad Pro v České republice? Pak můžete zvolit sousední Německo, kde před pár hodinami začaly předobjednávky obou zmíněných novinek. iPhone SE i 9,7″ iPad Pro pak dorazí na udanou adresu přesně za týden, tedy ve čtvrtek 31. března. Bohužel novinky nelze objednat do Apple Storu, jako to šlo u iPhonu 6s, a tak si budete muset zařízení buď nechat poslat na nějakou adresu v Německu a poté přeposlat k sobě například pomocí služby mailboxde.cz nebo si jej vyzvednout příští čtvrtek přímo v Apple Storu bez předobjednávky.

iPhone SE v 16GB verzi startuje na 489 €, cože je po přepočtu 13 230 Kč, tedy více, než za kolik bude dostupný na českých Apple stránkách. 64GB verze vás pak vyjde na 589 €, tedy 15 929 Kč, což je o něco méně, než u nás, kde stojí 16 190 Kč. Přičíst si ale musíte i poštovné přes mailbox nebo případnou cestu do Německa. Co se týče záruky, té se bát nemusíte, platí 2 roky jako u nás a první rok vám iPhone bezproblémově opraví v ČR. Druhý rok byste měli jet přímo do Apple Storu, ale z vlastních zkušeností mohu potvrdit, že vám jej také opraví v České republice.

Co se týče iPadu Pro, u toho je situace podobná, akorát u nás stále nevíme, kdy si jej budeme moct předobjednat, natož koupit. Německé ceny se pak pohybují hodně podobně, jako ty české a například za nejzákladnější model zaplatíte stejně, jako u nás. Rozdíl je tedy jen v dostupnosti a pokud na 9,7″ iPad Pro chvátáte, pak je sousední Německo asi nejlepší cesta.

iPhone SE slashgear FB

Dnes nejčtenější

.