Zavřít reklamu

iPad ProJen před několika desítkami minut jsme vydali vůbec první unboxing iPhone SE a už tu máme další video, tentokrát unboxing zcela nového 9,7″ iPadu Pro. O unboxing se opět postaral Rene Ritchie z iMore a ukazuje nám malý iPad Pro v Gold variantě s pruhy pro antény za zadní straně, což je poněkud nezvyklé, jelikož všechny ostatní modely mají jen jeden vyplněný pruh. Nově tak malý iPad Pro disponuje jen jakýmsi obrysem původního pruhu po vzoru iPhonu 6 a 6s.

Všimnout si můžete i poměrně dost vystouplé čočky, což je také prvek převzatý z nových iPhonů, který si od uživatelů vysloužil obrovskou kritiku. U iPadu je ale vystouplá čočka fotoaparátu ještě nešikovnější, protože způsobuje nestabilnost iPadu, když jej máte položený bez obalu na rovném stole a chcete například kreslit pomocí Apple Pencil, k čemuž je nový tablet určen. Ve výsledku, pokud chcete kreslit, jste nuceni si dokoupit obal, aby byl iPad stabilní. Vedle vystouplého fotoaparátu se také vůbec poprvé u iPadu nachází blesk, který je také převzatý z iPhonu 6s.

Co se týče krabičky a jejího vnitřku, téměř žádné překvapení se nekoná a opět zde najdeme, Lightning kabel, adaptér, příručky a samolepky. Nově ale chybí jehla pro vysunutí slotu na SIM kartu, jelikož ta je v podobě čipu integrovaná přímo v iPadu a uživatel si jen mění  podle svých potřeb.

Dnes nejčtenější

.