Zavřít reklamu

Pinkilin iconPinkilin, nová česká seznamovací aplikace je již více než měsíc ke stažení na App Store. Jaké jsou ohlasy? Splnila to, co slibovala? Pinkilin je mobilní aplikace, která svým uživatelům umožňuje navazovat nové vztahy v řádu minut. Aplikace funguje na principu GPS lokace a její uživatelé tak vidí, kdo se nachází v jejich nejbližším okolí. A nejen to! Tito partneři jsou seřazeni od nejbližších. Aplikace se Vás tak snaží propojit s těmi, se kterými máte největší šanci setkat se ještě dnes večer.

Řekl někdo Tinder? Ne zdaleka. V aplikaci můžete uživatelům posílat přímé pozvánky k seznámení, na které musí uživatelé do 100 minut reagovat. Pinkilin tak klade důraz na rychlost seznamování a nechce, aby její uživatelé trávili hodiny rozmýšlením, jestli odeslat. Chceš, nechceš. Jednoduché. Po přijetí pozvánky se navazuje mezi uživateli spojení, které se promítne na časové ose. Není tak problém si napsat, poslat lokaci a vůbec udělat vše pro to se ještě ten samý večer setkat.

Pinkilin iOS
pinkilin

K dispozici je 10 pozvánek denně a tento limit se resetuje o půlnoci. Když jdete večer ven s kamarády, máte reálně 20 pozvánek, což není pro průměrného uživatele málo. Pinkilin nemá za úkol zcela nahradit běžné seznamování moderním online způsobem, ale jen usnadnit začátek. Pomůže vám zjistit, kdo se chce kolem vás zrovna seznámit a umožní vám jej snadno kontaktovat.

 

A jak je to s počtem uživatelů aplikace? Za první měsíc si Pinkilin nainstalovalo kolem 6.000 uživatelů, ke konci března by uživatelů mohlo být až 10.000. Aplikace je zdarma a denně přibývají stovky uživatelů. Ovládání je intuitivní a po pár minutách nebudete mít s odeslání nebo přijetím pozvánky žádný problém. V Praze i v Brně budete vidět 99+ uživatelů, takže je komu odesílat pozvánky. Vyhledávací okruh je flexibilní. Čím více uživatelů kolem vás bude, tím menší okruh bude.

App 2
App

Aplikace si dala záležet na bezpečnosti a poskytuje možnost chránit obsah heslem, pinem nebo TouchID. Za zmínku stojí i časová osa, na kterou se nanáší jak nová spojení, tak ta minulá, vytvořená uživateli manuálně. V kartách partnerů se pak dají uchovávat kontaktní informace nebo fotky. Pinkilin lze spustit pouze na iOS zařízeních, ale na Android verzi se usilovně pracuje. Vyjít by mohla v polovině června. Pokud se chcete mrknout, kdo se nachází kolem vás a „odpálit“ zkušebně pár pozvánek, stahujte v iTunes App Store.

[appbox appstore simpleid1040053601]

Pinkilin

Dnes nejčtenější

.