Zavřít reklamu

smile iconReakce na včerejší Apple konferenci jsou zábavnější, než byla samotná konference. Někteří z vás možná včera tiše doufali, že nás Apple překvapí a vyvrátí nám všechny domněnky, o kterých jsme vás již pár měsíců informovali. Možná jsme taky tak trochu předpokládali, že bychom se mohli dočkat nového MacBooku. To se však nestalo a tak si ještě musíme počkat. Přesto je zábavné sledovat, co všechno lidé mohou udělat z takové menší, klidné konference. I pro nás je zajímavější, přinést vám trochu jiné téma, než jen předpoklady a odhady, jak budou nová zařízení vypadat a co vlastně Apple představí.

Robot Liam

Prvním vtípkem je příspěvek uživatele synaesthesisx na Redditu. Ten si udělal srandu z robota Liama, který se objevil v nové reklamě Applu. Nevinně se zeptal, jak si může Liama předobjednat. K němu se připojil i další uživatel, který napsal, že chce robota v růžově zlaté barvě. Další uživatel však nejspíše nepochopil srandu a vyjádřil se k tomu následovně: „Myslíš to vážně? Liam je nové zařízení, které Apple implementoval do svého recyklovacího vybavení. Veřejnost nebude mít možnost si jej koupit (lol), je to specializovaná část průmyslových strojů.“

Liam-preorder-780x590

Doposud nejosobnější zařízení

Nebojte se, není to jako posledně vibrátor. Nyní na Twitter vložil uživatel „darth!,“ speciální verzi iPhonu, určenou pro jedinou osobu a to pro možného budoucího republikánského prezidenta USA Donalda Trumpa. Trump totiž před nedávnem řekl všem, kteří ho slyší (a spousta lidí ho slyší, neboť je často u mikrofonu a je velmi hlasitý), že jeho ruce mají normální velikost. To Trump znovu zopakoval poté, co na něj byla spuštěna kritika ze strany jeho kolegy Marco Rubia. Na obrázku můžeme vidět vtipnou částku iPhonu Trump, která činí 1 milion dolarů/měsíčně.

 

Je zábavný, ale malý

4-palcový iPhone by neměl být novinkou, zní z různých koutů. Má stejnou velikost jako iPhone 5s, který je starý dva a půl roku. Tento krok zpět, tak přiměl lidi k různým vtípkům s velikostí iPhonu:

 

iPhony mají nového nepřítele

Robot Liam se nám opravdu líbil a to i přesto, že jej nemůžeme mít doma. I když by nám doma mohl dělat dobrou společnost, pro naše iPhony by byl nejspíše noční můrou. Ráno bychom se mohli probudit a najít náš iPhone rozebraný do posledního dílu. To by asi nebyl zrovna pěkný pohled.

CeFxSpTW8AE17Jf

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.