Zavřít reklamu

ikona 256 (1)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Instant Translate
Instant Translate vám umožní překládat slova a fráze do více než 90 cizích jazyků. Převést také můžete text na mluvený projev a procházet v historii vaše vytvořené překlady. Aplikace nabízí ikonu v menu bar a vyžaduje připojení k internetu (vyjma vaší přeložené historie).

[appbox appstore id1005088137 oldprice=“2,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“9,99€“]

PDF to Image Converter
PDF to Image Converter Expert je aplikací, která je zaměřená na převod PDF dokumentů na obrázky. S pomocí této aplikace můžete také vytahovat z PDF souborů jednotlivé obrázky obsažené v textu. Program umí převádět PDF na JPG, GIF, PNG, BMP a TIFF. Můžete samozřejmě přizpůsobit velikost vytvořených obrázků podle svého.

[appbox appstore id623292167 oldprice=“0,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Instant Convert
Pokud potřebujete konvertovat obrázky do odlišného formátu, tak je Instant Convert tou pravou aplikací. Stačí přetáhnout obrázek do okna aplikace, vybrat formát a je hotovo.

[appbox appstore id846717884 oldprice=“2,99€“]

MP4 Video Converter
MP4 Video Converter vám nabízí perfektní možnost, jak konvertovat video soubor na MP4 pro přehrávání na iMovie, QuickTime, FCP, iPhone, iPad, PSP, Apple Tv, Galaxy a dalších zařízeních, aniž byste přišli o kvalitu videa. Konvertujte lehce všechny populární video formáty (AVI, MPEG, MOV, MAV, FLV, MKV, RM a další) na MP4. Zároveň vám aplikace nabízí základní editační funkce: oříznutí, přidání vodoznaku, jas, kontrast, saturace a mnoho dalšího.

[appbox appstore id889469846 oldprice=“4,99€“]

Gomo
Jak daleko byste zašli, abyste zachránili svého nejlepšího přítele? Pro Goma je odpověď naprosto jasná: až na konec světa a ještě dál, pokud to bude nutné! Daleko odtud v zapomenuté vesničce Gomo a jeho pes Dingo žijí naprosto nerušeným životem, bohužel klid v této vesničce velmi rychle skončí a tuto poklidnou vesničku napadnou neznámí vetřelci, kteří unesou Dinga. Gomo musí získat vzácný křišťál, aby ho poté vyměnil za svého kamaráda. Přidejte se k němu a k jeho pouti skrze bizarní 2D krajinu v této snové point&click adventuře.

[appbox appstore id765375513 oldprice=“8,99€“]

Dnes nejčtenější

.